0

onlar hep aşkı tanıma fırsatı bulamayanların uydurması :) evlilik kadar güzel bir şey mi var bu dünya'da :) eğer güvendiğin aşık olduğun insanı buldu isen ne mutlu sana! evlilik ile taçlandırın sevgisini, değerinizi. böylece kendi kapınızın arkasında özgürce yaşama fırsatına kavuşun. ne olsun daha bundan güzel ki . evlilik aşkı öldürmez aksine çok daha güçlendirir :))

0

aslında aşkın boyutları nedir aşk tanımı nedir insanların birbirlerine bağlanması mı yoksa anlık hoşlantı mı? öncelikle bunu tartışmamız gerekir gençler sevelim severek evlenelim güvenelim herkes mutlu olsun ağlamayalım neden ağlıyoruz ki hep beraber mutlu olalım eğlenelim ya bence çok eğlencesiz millet olduk herkes tek eşliliği desteklemeli uzun süre birlikte olmak gibisi var mı ya alışma süreci yok herşeyini biliyorsun hayat be

0

evlilik aşkı öldürür mü? tabiki de öldürmez, aksine evlilik aşkı güldürür. nasil öldürsün ki sevdiğin insanla her zaman birlikte olmak, aynı evi paylaşmak, her an yanıbaşında olmasından daha güzel ne olabilir ki. bunlar bir insanın hayatında en cok istediği şeydir. herkesin hayalini kurduğu şeydir. o nedenle tabiki de evlilik aşkı öldürmez. insanın hayatındaki en güzel şeydir.

0

asla inanmıyorum. hatta evliliğin aşkı güçlendirdiğine inanıyorum. sevgiliyken, nişanlıyken yaşadığın her şey bir fragmandan ibaretmiş. asıl film evlendikten sonra başlıyor.

1

tabiki de inanmıyorum. insan aşık olduğu insanı her şekilde sever. ve evleniyor ki onu her zaman için sevebileceğini, gözlerine aşkla bakabileceğini düşünüyor.

0

daha test etmedim ama öldürebilir diye düşünüyorum :)