0

mesafe askı oldurmez güçlendirir diyeceksiniz niye ben nişanlandıydım zaman nişanlımla aramızda baya bir şehir ler uzun mesafeler vardı ve bizim birbirimize uzak olduğumuzdan dolayı birbirimizi hiç üzmezdik birbirimizi hep özlerdik saaatlerce telefonda konuşurduk mesajlaşırdı falan çok güzel günlerdi o günler askımızı ilan ederdik hep birbirimize mesafe askı oldurmuyor bence güçlendiriyor tam tersi yani mesafe uzak olunca gün dakika hatta saniye sayıyorsun ne zaman göreceksiniz diye yani kısacası mesafe askı güçlendiriyor adı üst askkkkkk peki aşkın olmesin diye ne yapman gerekiyor mücadele etmen gerekiyor birbirinizi kirmamaniz gerekiyor saygı sevgi duymanız gerekiyor birbirinize yani kısacası saymakla bitmiyor ask güzel birsel allah herkese yaşatsın tek bir kalpte iki kalp demek ask ask çok güzel bir duygu harika asık olduğun zaman yemeksiz uykusuz parasız pilulsuz bile kalabiliyorsun ama ask için değer niye değmesin ki ask her kes ask yaşamıştır bence tıpkı bizim yaşadığımız gibi ask çok güzel bir duygu asık olduğun zaman aranızda iki bağ büyütüyor buyuyor koş kocaman oluyor sonra evleniyoruz askımız daha daha sahada buyuyor buyuyor kocaman oluyor sonra askımızın meyveleri oluyor sonra boy boy kocaman annem el babamda askla severek evlendiler 5yillik birliktelikten sonra evlendiler harika birdey şimdiye kadar onların hikayelerini dinliyorum harika birsel ya ama şöyle bir gerçekte var askla evlenenler mutsuz oluyor maalesef bu bir gerçek bu soruya cevabım bu kadar terslerine l

0

üç sene mesafe ile ilişkisini sürdürmüş bazen süründürmüş ama sonunda evliliğe kavuşmuş biri olarak diyorum ki öldürmez, öldüremez! zorlukları çoktur zaman gelir boğar, yıpratır seni de sevdiğini de ama bir o kadar da bağlar. tabi gerçekten seviyor iseniz birbirinizi bağlar. sevgi yok ise zaten ilişkinin yakını uzağı olmaz olsun değil mi?
mesafeler çoğu zaman zorluktur. bu da sizi güçlendirir. güçlenen şeyin yok olması yani ölmesi de mümkün değildir. mesela kavuşmak sizin lügatınızda çok farklı bir algıya sahiptir. yaşanmışlıklar size farkındalık kazandırarak sevginizin yüceliğini sizlere gösterir. her kavuştuğunuzda yeni aşık olursunuz. çünkü sevginiz hiç ama hiç eskimez.
insan yapısı gereği sıradanlık kazanan çoğu şeyden bunalır, değeri normalleşir gibi gelir. bu demek değildir hep birlikte olanlar birbirine aşık değil diye. yalnızca onlar için her gün bir yerden sonra benzerine dönmeye başlayabilir. bu risk mesafesiz ilişkilerde çok daha fazladır.
mesafeli ilişkinin de zorlukları çok olmak ile birlikte pozitif yönlerine odaklanarak unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. mesela benim eşim farklı şehirlerde olduğumuz için söylediğim birkaç şeyi imkanı var ise yapar bu beklenmedik nokta beni hem çok şaşırtır hem de çok mutlu ederdi. örneğin bir gün karnımın çok acıktığını dillendirmiştim. eve gidince bir şey yok kendime bir şeyler hazırlamam lazım dedi idim. eve varınca birden kapı çalmıştı ve eşim o zamanlar sevgilim:) internetten üzerinden bana çok detaylı bir yemek siparişi vermiş. bunu görünce nasıl mutlu olduğumu beni düşünen birine sahip olduğum için ne kadar şükrettiğimi anlatamam.
birbiriniz ile her görüşeceğiniz zaman zarfında ufak tefek hoşnut olacağı olguşarı hayata geçirebilirsiniz. kurabiye yapmak, şiir kavanozu oluşturmak, onun sevdiği bir romanı hediye etmekgibi
bence en güzel şey yapılacak günce tutmak. gün içerisinde telefon aracılığı ile ne kadar iletişim kurma şansınız olsa da birlikte ya da ayrı ayrı aldığınız defterlere birbiriniz ile ilgili olanları not almak buluştuğunuzda defterleri değiştirmek güzel olabilir. bu hem geçmişi yad etme imkanı sunar sürekli sizlere hem de sevdiğinizden bir parça diğer buluşmaya kadar sizinle devam eder

0

eğer insan gerçekten birisine aşıksa mesafenin bir önemi yoktur. çünkü mesafeler aşka engel değildir.

0

mesafeler aski oldurmez ozletir daha cok istersin eger gercek asksa

0

mesafeli uzaktan aşklara ben inanmıyorum

0

aşk gelip geçecidir. sevgi her daim kalici. gerçek seven dünyanin öbür ucunda bile olsa yine sever. sevginin ölmemesini istiyorsan sevdiğini belli et güven incitme.

0

mesafeler aşkı öldürmez tam aksine güçlendirir. aşk zaten gerçekten varsa kolay kolay ölmez o. her zaman onun yanındaymış gibi hissettirirseniz sizden asla gitmez.

0

bana göre ters bir durum aşk varsa mesafe olmamalıdır. sevdiğin insan yanında olmayacaksa ne anladım o işten.

0

aşka hiçbir şey öldüremez, daha doğrusu gerçek aşka hiçbir şey öldüremez.