0

valla artık yapsın yani. kaç ay geçti üstünden. yılbaşı yarışmasını o kadar uzun tutmayın dedik dinletemedik. bazen güzel olur diye düşündükleri şeyin cılkı çıkabiliyor malesef site içerisinde. eğer üyeler birşey söylüyorsa (hem de birkaç kişi birden) yani oturulup düşünülmesi gerekirdi bu durumun. yılbaşı yarışması gereksiz uzundu. ve ödülü daha az verilebilirdi. ilk ona giren kişiye değil de ilk dörde girene verilebilirdi. ama ne hikmetse biz bunları dillendirdiğimizde benim siteyi ve yöneticileri sevmemekle ilgili birşeyler söylenmişti sorumaninin sohbet kanalında. yani birşey biliyoruz da söylüyoruz site yönetimine ama. işte sakalımız yok ki sözümüz dinlensin. ben daha birşey demiyorum yarışmalarla ilgili.

0

yilbasindaki yarismadannsonra yarisma yapilmayip iki kati kazanc etkinligi yapilmasi belki unutturdu yarismalari bize. bilmiyoeum belk ide yapmak istemiyorlar ve iki kati kazanc etkinligi daha cok tutuldugu icin yapmiyor olabilirler yarismayi. bence iki kati kazanc etkinligi daha guzel. en azindan aktifligimize bagli olarak guzel kazanclar elde edebiliyoruz cunku iki kati kazancta. o yuzden yilbasindan bu yana eksikligini de pek aramiyorum yarismalarin.

0

valla yaparsa çok güzel olurdu ama bir türlü yapmamakta inat eediyor. tabi aktif üyeleri banladılar, sitede aktif kişi kalmadı site para kazanamıyor bana göre. yoksa bu zamana kadar niye yarışma yapmasınlar ki..

1

merhaba, aaa ilk cevap benden mi olacak. bilmiyorum ki; çok uzun süre girmemiştim. girmek istediğimde e-mailime doğrulama kodu gönderdiniz. doğruladım. buradayım. biraz cevaplar verdim. yarışmayı siz bilirsiniz tabii ki. hayırlısı. :)