0

yeni bir yarışma düzenlenirse bu yarışmalar üyelerin aktif olmasını ve tatlı bir rekabetle soru ve cevaplar üretmesini sağlar. ödüller teşvik edici olabilir.

0

evet olabilir tabiki de değişiklik olur herşey aynı

0

biraz değişik yarışma tarzı birseyler yapıp para kazandirabilirler. cevap yazmakla zor oluyor bazen.

0

tabi ki bence yarışmalar her hafta etkinlikler düzenlenmeli bonus krediler falan olmalı bunların hepsi düşünülmeli hatta yarışma formatını bize sorabilirler bir anket yaparak en iyi proje değerlendirilir ona göre de kazanan kişiye ödül veriler içerik için bu çok önemli mesela etkinli takvimi gibi birşeyler yapabilir belli saatleri ve bu saatlere göre yarışmalar yapılır hem eğlenceli bir zaman olur gerek biz yazarlar ve site kurucuları için hemde bu sitenin kişi sayısı büyük bir oranda artar site yönetimine sesleniyorum bir kaç projem var format tarzında eğer gerek görülürse bir mesaj atmaları yeterli hiç bir ücret talep etmeden gönüllü olarak bu işe yardımcı olurum özelden bana ulaşabiliyorlarsa ulaşsınlar bir kaç örnekle tam olarak ne demek istediğimi siz değerli takipçilere analatayım mesela site nin sağ tarafında bir ekran küçük bir ebattahaftalık etkinlik çizelgesi olacak ve saatleri belli aralıklarla belirlencek bunun yanında mesela 2 kat kazanç yerine yıldızlı cevaplar şeklinde bir yarışma olabilir en iyi cevaplar seçilip o gün sonunda onlara özel olarak 5 tl veya 10 tl gibi ücretler verilebilir bunu gibi bir çok etkinlik gün içerisinde yapılabilir sadece bana ulaşın

0

yeni bir yarışma düzenlenmesi sorumani sitesinde hareketlilik adına böyle bir şeyin olması hoş karşılanır, bir çok siteye üye olan insanlar tarafından.umarım düzenlerler, ama bunu da site belirleyecek onların bileceği bir iş.

0

bence test usulü bir yarışma olsa daha eğlenceli olur

0

duzenlense iyi olur tabi ama suanki etkinlik de hic fena degil... gerci 14 subat yaklasiyor. 14 subata yarasit bir yarisma bekliyotum ben sitede ama bakalim yarisma olacak mi... gerci ben yarismadan ziyade iki kati kazanc etkinligini tercih ederim ama

0

tabiikide sorumani sitesinde yeni bir yarışma düzenlenmesini isterim. ne kadar çok yarışma o kadar çok aktiflik ve kazanç demektir. hem de yarışmalar bizleri de siteyi daha fazla ziyaret etmeye olanak sağlıyor.

0

tabii ki isteriz tüm üyelerden bundan çok memnun olur şu an için iki kat kazanç var ama hemen yapacaklarını düşünmüyorum yaparsan aldığın sitenin gerçekten daha çok üye sahibi olacağını düşünüyorum hem de güzel referans olur bence herkes elinden geleni yaparsın burası daha da yükselir yarışmadan daha çok benim fikrim vardı her zaman da söylüyorum burada soruların bir kuruş yerine iki kuruş olursa eğer bence sorulara verilen cevaplar her geçen gün daha artacaktır burada sadece bir çeşit yarışma değil birkaç çeşit yarışma olursan insanların daha çok hoşuna gider özellikle bu yarışmalarda cumartesi veya pazar yapılırsa hafta içi herkes çalıştığı için hafta sonu herkes burada oluyor kazanan kişiler ve de aktif olma süresi uzun kişiler daha fazla vaktini ayırabilir.

0

aslında süper olur ve benim aklımda çok güzel iş yapabilecek fikirler var mesela örnek vereyim.bonus sistemi getirsinler belli bi soru cevaplayınca karşımıza sorumani sitesinin sordugu 1 yada daha fazla sorular çıksın bu ama kişiye özel olcak daha sonra biz bu soruları cevapladıgımızda x2 yada x1 aktif olsun yada daha fazla kazanç getirsin böyle etkinlikler bu siteyi daha aktif yapar çünkü herkez bonus soruları almak için sürekli sitede aktif durur ve soru çözmeye başlar böylelikle site reklam gelirleriniz artar ve bize daha çok ödeme yapabilirsiniz.

0

aslında bir yarışma olsa bu siteyi olan ilgi arttıracağını için ben bu yarışma fikrine sıcak bakıyorum mesela geçen aylarda olan yarışmaya katılım sağlayan sayısı oldukça fazlaydı ancak yarışmanın koşulları zor olduğu için bir çoğumuz yarıda bıraktık buna benzer ama daha kolay yarışmalarla mesela anket gibi test gibi yarışmalarla insanları kendisine çekmeyi başarabildi hepimizde katılım sağlarız bu senin gelişmesinde oldukça yarar sağlayacağı gibi bizlerin de siteye girmeye olan şevkini artıracaktır.

0

tabii kide isteriz nasıl bir şey olacak peki

0

yani şuanda bir yarışma var zaten bence ilk olarak bu bitsin diğer haftalarda olabilir.

0

evet isterim. ben her zaman yeniliklere açık birisiyim. sadece soru sorup cevap vermek bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyor. bu işi daha eğlenceli ve daha zevkli bir hale getirilmesi bence herkesin ilgisini çekecektir. ayrıca bu sitenin daha çok paylaşılıp ilgi görmesine yardımcı olacaktır. aklımda herhangi bir etkinlik türü yok. ama bu konu üzerinde site yöneticilerimiz detaylı bir çalışma yaparak sevgililer günü'ne özel bol kazançlı bir etkinlik düzenleyebilirler. buna kimsenin hayır diyeceğini zannetmiyorum.

0

test şeklinde soruların sorulması daha iyi olacağını düşünüyorum a b c d şeklinde sorular olsa daha hoş olur

0

daha bu gün üye oldum ve 5. yada 6. soruya cevap verişim. bonuslar arttirilmali ve bence evet yarişma düzenlenmeli. belki 10 referans getirene 10 tl gibi 5 getirene 5 tl gibi. en çok getiren en çok ücreti alir gibi neden olmasin değil mi?
evet diyorum

0

evet isteriz bol para kazandıran mesela test gibi sorular olabilir hayata dair yada arabalara dair