0

harbiden bende merak ediyorum siteye katildigimdan beri herhangi bir yarisma veya x2 etkinlik goremedim. insallah sorumani bu yazilarimizi gorur de ciddiye alir ya...

0

bunu bende çok düşünüyorum. ama site yöneticilerinin bileceği bir durum bu. normalde ayda bir defa oluyordu. ama bu ay olmadı. bir ayın son dört günü 2x kazanç oluyordu. yazılan cevaplardan iki katı kazanç sağlıyorduk. ama bu ay olmadı ve bu yüzden site baya bi pasifleşti. eski yazarları pek fazla göremiyorum. bence daha sık yarışma düzenlenmelidir. daha hızlı para kazanırsak sitenin popülerliği artar. benim düşüncem bu yöndedir. umarım sorumani ekibi bu tür istekleri değerlendirir.

0

sorumani gerçekten insanlara hem genel kültür katıp hem de cüzdanlarına bir kaç lira kazandıran bir platform.normalde 15 günde bir yarışma yapılırdı ancak son zamanlarda üye sayısının çok fazla düşmesi nedeniyle maalesef düzenli yarışma yapılamamaktadır.bunun yanında üyelerden bazıları haksız kazanç elde ederek bu yarışmalara katılım sağladığı için sanırım sorumani yarışmaları durdurma kararı aldı haklı olarak.