0

cok cevapsiz soru kaliyor. ve bazi yazarlarin aslinda soeulsrini cevaplamak istemiyor kimse. surekli arastirma gerektirdiginden cok az para kazaniyoruz. o yuzden o kisilerin soeulari cevalsiz kaliyor ve beyin bedava modu da o sorular cevaplanmadan kalkmiyor malesef. onlari cevaplayacagima baska soeulara giderim diye dusunuyorum ben. en azindan vakit kaybetmrden soru cevaplamak daha iyi diyorsun, paraya ihtiyacin var ve zaman kaybi olarak goeunuyor o kisilerin soruları. o yuzden bu kadsr fazla suruyor beyin bedava modu.

0

o kadar çok soru soruyorlar bir de bazılarının cevabını bilmek çok zor. beyin bedava açılınca cevaplanmayan o sorulara kendileri cevap verse böyle olmaz. beyin bedava modu bu defa çok uzun sürdü iki kat kazançta gelmedi bakalım artık. bari iki kat kazanç gelseydi.

0

soru sorunca ve hiç soru cevaplamayarak bu soru sormayı aktif etmediler ve bugün siteden 2 yada 3 tl kazanma ligin bugün şimdi 21 .50 tl kazancın var bugün keşke 2 kat kazanç niye bilmiyorum hala çıkmadı.

0

çok uzun zaman aldı. yaklaşık dört gündür sürüyor yanılmıyorsam beyin bedava modu çok fazla soru olduğu ve cevap verilmediği için bu kadar uzun sürüyor. bence soru soran insanlar sorularına biraz dikkat etmeli. çünkü çok fazla uzun sürüyor.

0

bazıları sürekli soru sorup cevap da vermedi için beyin bedava modu hep böyle insanların yüzünden aktif oluyor bence diğerlerini de hakkına giriyorlar onların yüzünden sitede cevaplanacak çok soru kalıyor ve günlerce beyin bedava modu aktif oluyor.

0

aslında sebebi çok basit. sitede 3-4 yazar var malesef. sadece soru soruyorlar. kendilerini hiç cevaplarda göremiyoruz. bu kişiler sürekli soru sorunca sitede acayip cevapsız soru birikiyor... birkaç arkadaş bu kişilerin sorularına cevap yazmamaya çalışıyoruz biz ama yazma yazma nereye kadar bu sefer beyin bedava modu daha fazla aktif olacak. yani beyin bedavanın nu kadar aktif olmasının sebebi bu arkadaşlardır.

0

sebebi sadece soru sorup hicbir sekilde kendilerini cevaplarda goremiyoruz. o bir iki yazar var hele.. onlar tamamen kaciyor sitrde beyin bedava modu acilinca.

0

tabi kimsede beyin olmadığı. için ve beyini kullanamayanlar

0

neden olacak, saçma sapan sorulardan dolayı.bazı kişiler kendi bile bilmiyor sorduğu sorunun cevabını. google'de bile cevabı yok.böyle iki üç kişi var bunlar yüzünden.