0

abi bakalım bu seferki kaç gün sürecek. ben asıl bunu merak ediyorum. :d :d gerçi allahtan beyin bedava modu aktif olduğunda cevapsız kalan soruların %80 i bir yazara aitken bu sefer fsrklı yazarlar görmeye başladım cevapsız kalmış sorularda. bakalım..

0

onun da çaresini bulmuşlar kafanızı yormayın bunlara. mesela bilgi içerikli sorular sormak site yönetimini memnun eden bir hareket ve bilgi içerikli soruların cevabını hemen öğrenmek de çok basit olduğu halde girip hiç duymamıştım, bunu bilmiyorum ama şöyle böyle ya da bu ne saçma soru , bu soru yanlış falan filan yazarak da cevapsız soruları bitiriyorlar. sonra da ödeme talebi verilinceye kadar cevapları kalıyor. o gereksiz cevap verenler daha da saçma çünkü boşu boşuna yüzde beşlik kısmı dolduruyorlar.

0

aynen bu tür insanlar yüzünden gerçekten merak edilen soruları kimse soramadı lütfen insanların hakkına girmeyin arkadaşlar burası tamam para kazandırıyor ama hobi olarak görmenizi rica ediyorum buradan ne kadar para kazanabilirsiniz ki lütfen böyle yapan insanlar gitsin bu siteden burası para kazanma yeri değil burası soru sorup cevap alma yeri lütfen rica ediyorum

0

ayy onlara oyle bir kufredesim geliyor ki... simdi kendim dusunuyorum acaba yorum sorulsri sorup tekrar beyin bedava mosunun acilmasini saglasam mi diye. en azindan daha kisa surer beyin bedava diyr dusunuyorum. en azindan cogu kisi yazar diye.