0

ben oyle pek soru soran bir tip degilim ama son gunlerde beni cildirttilar, soru sormaya basladim. sorulan sorulsri begenmiylrum. beyin bedava modu acilinca sadece bir iki yazarin sorulari olmasindan dolayi fittirdim. bosluk buldukca soruyorum artik. ama gunluk degismeys basladi... 50-60 soru sordugum gunler olmaya basladi o yuzden. genelde cevap yazarim ben. crvaplarin daha fazla kazandirdigina inaniyorum cunku.

0

ben nadiren soru sorarım. soru sorarken de genellikle gerçekten merak ettiğim ve fikir alışverişi sonucunda bana fayda sağlayabilecek soruları tercih ederim. soru sorarken genellikle yorum soruları sorarım. ne kadar çok fikir belirtilirse o kadar fayda sağlar. ben cevap vermeyi daha çok seviyorum.

0

ben en çok soru cevaplayarak vakit geçiriyorum ve gün de en fazla 20 yada 10 soru cevaplayarak vakit geçer ama soru sorsam zaman kaybı ve kazanç az olur bence ama en fazla 5 soru sorarım.

0

ben daha çok cevap vermekle beraber elimden geldiğince soru da sormaya özen gösteriyorum. net bir sayı veremem ama elimden geldiğince soru sormaya çalışıyorum.

0

ben hiç soru sorma kısmının açık olduğuna denk gelmedim. her defasında beyin bedava modu aktif diyor ve soru sordurmuyor :)

0

benim degisiyor... bazen hic sormuyorum bazen en fazla 20-25 i bulur... ben genelde cevap vermeyi tercih ettigim icin pek sorulara takilmiyorum anlayacagin. ;)

0

ben bazen10 bazen biraz daha fazla soru sorarım.genelde cevap yazmaya çalışıyorum.uzun cevaplar daha çok kazandırıyor.