0

spor salonları, günümüzde bayağı yaygınlaştı, sağlıklı bir yaşam için spor yapmak en doğru seçimdir, hem beslenmeye dikkat etmek ve düzenli spor yapmak gereklidir, spor salonlarında düzenli bir şekilde spor yapmak sağlıklı yaşam için faydalıdır.

0

günümüz de spor salonları bir çok insanla dolmuş durumda spor yapmak kas yapmak insanlar da moda haline geldi herkes spor salonların da çekildiği fotoğraf veya videolarını sosyal medya hesapların da paylaşıyor. spor yapmak tabiki insan sağlığı için güzel. insana iyi geliyor sağlık için gerek fiziksel gerek ruhsal olarak fayda sağlıyor. ancak insanların sürekli paylaşmaları bu kadar moda haline gelmesi bak bende spor yapıyorum diye bu kadar göstermesi biraz sağlıktan çıktı da sanki gösterişe dönüştü diye düşünüyorum. spor salonlarında çeşitli aletler var ve kullanmak için ideal aletler. dikkat etmek gerekiyor hocanın yöntemini dinleyerek yapmak daha sağlıklı ve faydalı olsa gerek. ben daha önce salona gitmedim ama güzel duyumlar alıyorum.

0

spor aletlerıyle donatılmıs yerlerdir ılk gun ınsanın canını cıkarır
sonra spor vucutla gıdersın

0

gösteriş için çok sık kullanılan bir ortam daha spor salonuna gidipte foto koyman bir allahın adamı tanımıyorum. vucud yapmak falan heo gösteriş sporla bir ilgisi yok. kızlar için yapılan bir yatırım. hayatının isteidğin bir anında 6 ayda yaparsın o vucudları kafa boş olduktan sonra neye yarar ki vucud.

1

tabi spor salonlarının insanların spor ve vücut gelişimleri icin yardımcı olan bir alandır doğru kullanılırsa çok faydası bulunur

0

spor salonları yaklaşık 3-4 yıldır ülkemiz de neredeyse her köşe başında mevcut durumda. spor salonların da insanların sosyalleşmesi ve gelişmesi açısından çok müsait bir ortam var. ben her genç insanın spor salonlarına yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. spor salonları insanlara sadece fiziksel anlamda değil zihinsel anlamda da bir şeyler katıyor. set sayılarını hesaplarken, günlük kalori miktarını hesaplarken veya günlük idman programını ayarlarken gerçekten 15-20 dakikanızı ayırıyorsunuz. buda sizin düşünce gücünüzü arttırıyor.öncelikle spor salonuna gidecekseniz kendinizi zihinsel olarak hazır hale getirmeniz gerekiyor.zihinsel olarak bu sporu yapmaya hazırlayın, hazırlayın ki 3-5 gün sonra sporu bırakmayın. bu sporun size neler katacağını, sınırınızı çok iyi ayarlamanız gerekiyor. bu işin olmazsa olmazı sabırdır. spor salonları genellikle sabırsız insanlardan para kazanır bunu unutmayın. sabırsız insanlar çabuk pes eden insanlardır. 1 ay gelip salona baktı ki vücut yapamıyor bırakan çok insan var. bu insanlar genelde senelik veya 3 aylık ücretlerini peşin olarak ödüyorlar. ilk ay bırakınca da spor salonu otomatik olan hem kişiden tasarruf etmiş oluyor, hemde 1 yıllık kayıt olup sadece 1 ay gelen üyenin parasından. bu tip ayda 4-5 insan gelse spor salonlarının kazancı da artmış oluyor. spor salonlarına verilen paranın yüksek olduğunu düşünüyor bazı insanlar fakat ben buna kesinlikle katılmıyorum. bu salonlar sizleri fiziksel açıdan bir değişime uğratıyor. çoğu insanın hayatını bir düzene sokuyor. uyku düzeni, beslenme düzeni oturtuyorsunuz kendinize. aslında bildiğiniz çoğu doğru şeyin yanlış olduğunu anlıyorsunuz bu spora başladıktan sonra. dışarı da boşuna para harcadığınızı, kıyafete gereksiz paralar savurduğunuzu, alkole sigara ya gereksiz paralar verdiğinizi hatırlatıyor. spor yapan bir insanın aslında çok kıyafet almasına gerek olmaz. çünkü spor yapan bir insan gayet fit bir halde olacağı için ne giyse üstüne direkt olarak oturacaktır. bu yüzden ne giyse hoşuna gidecektir. elbette alışveriş yapacaktır fakat bunu minimum sayıya indirecektir. beslenmek hayatın en temel gereksinimidir. beslenmenizi nasıl doğru yaparsınız, neler yapmamalısınız bunları öğreneceksiniz bu spor salonuna kayıt olup kendinizi teslim ettiğiniz zaman. bu sporu 1 yıl düzenli yapmanız durumunda ayna karşısına geçip kendinizi gördüğünüz de yaşadığınız mutluluk, sevinç bunlardan en önemlisi. kendinize olan saygınızı, öz güveninizi geliştirecek bu spor. dış görünüme önem vermeye, zaten veriyorsanız bunun artmasına sebep olacak. daha bakımlı olacaksınız. daha çok dikkat çekeceksiniz bunların hepsinin garantisini veriyorum. benim hayatım bu spora başlamakla çok değişti çünkü. stres atacaksınız spor yaparken, deşarj olacaksınız. ruhsal olarak da rahatlamış şekilde çıkacaksınız o salonun kapısından.tamamen yeni biri olacaksınız, kendinizi tanıyacaksınız. belki abartı gelecek çoğunuza ama bunların olacağı konusunda hepinize kefilim.yeter ki düzenli olarak 1 yıl boyunca yapın.

0

eğer spor ve sağlıklı yaşam amaçlı değilde ona buna hava atmak için gidiliyorsa zaman kaybından başka bir şey değil derim

0

spor salonlarında spor yapılır futbool oynanılır çok şey yapılır