0

düzenli olarak spor yapmam. daha doğrusu hiç yapmam. yaptığım tek spor; okula gel git işlemi olabilir :)) ama spor şart abi, vücudun kondisyonu düşüyor. yapacağın en ufak iş için bitkin düşüyorsun. bkz: okuluma gitmek için evimden 1km uzaktaki durağa yürüyorum. ve o yolu yürüdüğümde vücudumda direnç kalmıyor. okulda bitkin düşüyorum derse veremiyorum kendimi vs. bir de onun dönüşü var. ama düzenli spor yaparsan vücudun kondisyonu artar ve bu şekilde kolay kolay yorulmazsın. düzenli spor hayatı şart ya. hele erkekler için haftasonları halısaha maçı ayarlamak lazım :d

0

düzenli spor olarak önceden plates yapardım her sabah. ondan sonra bir ara hiç yapmamaya başladım niye ben de bilmiyorum. ancak bu ara , ara ara yapıyorum. önceden bazen mekik çekerdim.bazen barfiksi yapardım ama en zoru oydu üçüncüden sonra pes ederdim.

0

düzenli olarak spor yapma ama yazın squat yapmaya başlamıştım bir ara bu ilerde idrar kaçırmayı önlüyor çünkü pelvik kaslarınızı güçlendirir.

0

düzenli olarak spor yapıyorum ve bundan oldukça keyif alıyorum.spor olmadan hayat da olmaz bence herkese tavsiye ediyorum bir spor dalıyla uğraşmasını.

0

yani ben spor falan yapmıyoru. hiç de yapmadım yani ama zaten dışarıda yürürkende spor niyetinee kullanıyoru,m zaten ev hanımı olduğumuz için temizlik yapıyoruz o da bir spor sayılır, sonuçta bayağı bir yoruluyoruz. bence en güzel spor bana göre temizlik yani :)) ama yapan insanlar var zaten ben spor yapsamda fayda etmez çünkü sonuçta ben sigara içen bir insanın spor yapmam için sigarayı bırakmam lazım ama o da imkansız bir şey benim için sigarayı gerçekten bırakamıyorum, onun için sporda yapmıyorum.

0

duzenli spor yapmam ama okula hatt içi hergün giderken yarım saat yürüyorum bide 5 kat çıkmak var bunun içinde benim günlük sporum bu yeter .zaten spora ihtiyacım yok çünkü spor yaparsam iyice zayiflarim heralde.

0

düzenli bir spor hayatım yok futbol da arada sırada çalıstıgımdan ve okudugumdan fazla bir vakit ayırılmıyor :)