0

sorumanide ilk odememi aldigim zaman o kadar heyecanlandim ki anlatamam. birde limiti baya bir gecip odeme talebinde bulunmustum. kitap fuarina katilacagim icin hemen cekmemistim. biriktirip oyle cekmistim. gerci suphelerimde yok degildi hani. beyse oylece cektim vr hesabima gecince oyle bir mutlu oldum ki. cunku bu zamana kadsr kitap fuarina gideceğim deyip hep fuar zamani parasiz kalip gidemiyordum. benim icin oyle bir mutluluk sebebi oldu ki o para.. inanamazdin yani.. benimde 50-100 biriktirdigim birsey vardi ve buradan cektigim parayla 200 tl nin uzeine ciktim resmen. bakalim amrt ayinin 7 sinde de cnr expo kitap fuari aciliyor. umsrim o zamana kadsr biraz da ha kazanc kasarim da cnr expo'ya gidebilirim. ama bu sefer virikmisim yok.. ne saglarsam buradsn saglayacagim. 10 gun icerisinde 100 tl ve uzeri yapabilitsem cok guzel olacak. bakalim nasip kismet diyelim artik.

0

bende ilk ödemesini daha yeni almış biri olarak şu kadarını söyleyeyim, gerçekten şühpeşerim vardı ve çok geç yatırdıkları için güvenim iyiden iyiye kaybolmuştu hatta bi ara bıraktım sitede ne soru paylaştım ne de cevap yazmadım. dedim bunlar sanırım benim noktalama ve imla kurallarını çok iyi yapamadığım için bunu bahane ederek paramı vermeyecekler diye düşündüm. çünkü beni uyardılar cevaplarının çoğu hatalı diye sonra bende dedim acaba birtek ben mi hatalar yapıyorum diye girdim abktım çoğu kişi benim gibi ve yalnız olmadığımı anladım. ama işte bunu anlayınca da sadece beni mi uyarıyorşar haksızlık değil mi diye çok üzüldüm çünkü ne yapabilirim ki yani türkçede çok iyi değilimdir. bunları isteyerek yapmamıştım sonuçta ve sırf bu konu yüzünden vermeyecekler diye üzülüp umudumu kaybettim dedim bunların vereceği yok bana taktılar sanırım. ondan hiç siteye girmedim arada girip bişey yazmışlar mı diye bakıp sonra ğzülerek takrar çıkış yapıyordum. sonra baktım yatırmışlar o an çok mutlu olmuştum gerçekten bunu anlatamam çünkü o kadar gece uyumadan cevaplar yazdım sorular sordum saatlerimi günlerimi harcadım bunun için ve değdiğini görmek beni çok mutlu etti. umarım yine imla kuraları yüzünden bana kızmazlar gerçekten dikkat ediyorum ama ancak bu kadar eoluyor başka ne yapabilirim ki, hem böyle bizi sileceklerse ben tek olmamalıyım çoğu kişi benim gibi yanlış yapıyor o zamam da sitede kimse kalmaz ki.

0

henüz 25 tl ulaşan adım ve 16 tl civarına geldim telefon bozulduğu için fazla uğraşmadim telefonum bozuldu ve siteye 4 gün dur girmedim kasandım olmadı bugün gördüm 2 kat kazanç çıkmış vaktim bu fırsatı değerlendirip bugün 20 tl ulaşmaya çalışacağım henüz ödeme mı diğer hafta ali cam artık.

0

sorumanide birkaç defa ödeme aldım. ilk ödememi alırken acaba gerçekten yatacak mı diye çok heyecanlanmıştım ve paramı aldığımda çok mutlu olmuştum. gerçekten insanın kendi emeği ile bir şeyler kazanması çok güzelmiş. herkesin bir ihtiyacı var mutlaka ben aldığım parayla bebeğime bir şeyler almıştım çok mutlu olmuştum.

0

şuana kadar daha ödeme almadım fakat alan insanların söylediklerini duyduğum zaman daha çok heyecanlanıyorum. bakalım nasıl olucak :)

0

ben şahsen geçen pazar ilk ödeme talebinde bulunmuştum maalesef henüz bekliyorum. hislerimi aktarmam gerekirse bundan hiç hoşnut değilim bütün arkadaşlar ödemesini daha çabuk alırken ben niye bu kadar geç aldım hiçbir fikrim yok. umarım bir daha beni mağdur etmezler bu kadar. beklemekten çok sıkıldım gerçekten güvenim giderek azalıyor.

0

bende bir an önce hakkıyla almak isterim daha çok yolum var inşallah bende o duyguyu tadarım iyiki sorumani var bugüne kadar gördüğüm en güzel site

1

henüz 25 tl olan alt ödeme limitine ulaşamadım. umarım kısa zamanda ulaşıp, o an için güzel bir his yaşayacağım diye düşünüyorum

0

teşekkürler sorumani ödeme almasamda
inşallah alcam

0

teşekkürler sorumani ödeme almasamda
inşallah alcam

0

ilk ödememi geçen gün aldım. yani cumartesi günü ödeme talebi vermiştim pazartesi günü akşamına doğru yatmıştı hesabıma. yani mutlu oldum hem. asrkadaşıma sinema sözüm vardı. bizim burada bilet fiyatları tam 17 lira. :) öğrenci 15 tl. küçük gösterdiğimiz için öğrenci diye girdik mesela. tam zamanında geldi yani. mısırlarda arkadaşımdandı. oda cumartesi günü ödeme talebi verdi burada. :d :d arkadaşımın referansıyla gelmiştim buraya çünkü. ilk çekim yaprığımda sinemaya götüreceğim demiştim. :)

0

alırsam inşallah kendimi çok mutlu hissedecegim.

0

kendimi çok mutlu hissetmiştim gerçekten güvenilir bir siteymil iyşki de varmış dedim. çok sevindim tabiki yüzüm güldü açıkcası

0

daha tatmadım o duyguyu ama yakında tadıcam emeklerimin karşılığını alırım inşallah.

0

ilk ödememi aldığım zaman çok mutlu oldum.

0

ben daha alamadım ama çok istiyorum bence aldığımda çok sevineceğim eminim

0

sorumani'de ilk ödemeyi alırken içimde azda olsa bir şüphe vardı birazda heyecan oldu.ama param hesabıma yatınca sevindim.şüphem de yok oldu.