0

siteden ödeme almak için 3 iş günü beklemeniz gerektiği yazıyor ancak daha erken yattığı zamanlar da oluyor hafta sonu hariç kısa sürede yatıyor. önce hesabınız kontrol ediliyor sanırım bir iki gün için de de yoğunluk yoksa eğer paranız hesabınız da oluyor.

0

sitenin duyurular bölümünde 3 gün yazıyor ama o kadar uzun süreceğini zannetmiyorum sanırım maksimum 1 günde hesabına para geçer. 25 tl ve üstü yapmanız gerekir tabi ki para çekebilmek için onuda ekleyim. bende sizin gibi hiç çekmedim merakla bekliyorum bakalım benim içinde güzel bir deneyim olacak bir gün çekersem burda bir yorum daha yazarım bilgilendirme amaçlı. sizlere daha detaylı açıklarım. ama daha süresi var o yüzden daha fazla yorum yapmak ve daha fazla soru sormak soru cevaplamak lazım. bekleyelim ve görelim

0

incelemeler 3 gün sürüyor 3 gün sonra inceledikten sonra soru mani.com hesabınıza parayı yatırıyor ama haksız kazanç elde ettiyseniz hesabınız kapanabiliyor ve paranız hesabınıza yatmıyor.

0

gün içinde yatar kardeşim yeterki çekilebilecek limite ulaş

0

öncelikle 25 tl para biriktiriyorsun buradan yorum yaparak soru sorarak her neyse bunları yaptıktan sonra ödeme talebi veriyorsunuz ödeme talebinden sonra 3 iş günü içerisinde paranız yatırılabilir ama önce bu üç iş gününde sizin attığınız yorumlara bakıyorlar inceleme yapıyorlar.eğer noktalama işaretlerine ve imla kurallarına uyumadıysanız eğer paranız yatırılmaz ve uyar alırsınız bir dahaki para talebinde de böyle hatalar bulunursa hesabınızda hesabınız bağlanır ve bir daha giriş yapamazsınız hatta hesabınız hiç açılmaz.

0

soru mani sitesinden ödeme alamadığım daha ama site duyurularında 3 iş günü içerisinde ödeme yaptığını belirtiyor. verilen limite ulaştığım zaman ödeme talep edeceğim ve kaç günde geleceğini göreceğiz.

0

incelemeler yapıldıktan sonra ortalama 3 gğn içerisinde hesaba yatacağı yazıyor. tabi buna engel bir durum yoksa.