0

bu kişiden kişiye değişir. kimi seyahat eder, kimi sinemaya gider, bazıları ailesiyle geçirmek ister, bazıları arkadaşlarıyla. yapılacak bir çok etkinlik var ve insanların nasıl geçirmek istediği onlara kalmış. bunu bilemeyiz.

0

aslında hiç istemiyorum ama hafta sonları genellikle günün yarısına kadar uyuyup sonra da kendine gelme kahve içme aşamalarını tlattıktan sonra da bir şekilde kendini dışarı atıp sağda solda bir iki arkaaşını görme birileri ile selamlaşma ardından otrup bir çay veya kahve içme gece müzik olna bir yere gitme sabaha karşı eve gelip sanki aylardır uyumamış gibi bir şekilde yatıp son tatil günüm olan pazarı da uyuyraka geçirmek ile vukuu buluyor ama snrasında hafta içi tüm bu hafta sonu heyecanının gereksiz etierinden kurtulmaya çalışıyorum yapabildiğim kadarı ile ama çok fazl düzeniyorum bozuluyor ne yazık ki. dolayısı ile aslında istediğim ve tavsiye ettiğim afta sonu planı sabah erken kalkıp sağlıklı bir kahvaltı ypamak. günün erken saatlerinde arkadaşr ile kahvaltı sonrasını çey veya kahvenizi içtikten sonra hafta içi vakit bulmaamdığımız hobilerimizile uğraşabilmek her ne ise spor origmai bulmaca çözmek örgü örmek hiç fark etmez ama sevdiğimiz şeyi yapabilmek zaten yorgun olan bedenimiz ile gene gece eğlencesi ypbirliz ma en geç 1 2 gibi evde olup sabah en geç 9 10 gibi klkabileceğim bir saatte yatmak gibisi yok bence. umarım bir gün bu istekleerim doğrultusunda bir hafta sonu değerlendirmesi yaşama şansına sahip olurum.

0

valla hem ev isleriyle hem burada takilmaya calisiyorum. annemin rahatsizligi sebebiyle ev isleri bana kaldi. buradan da geri kalmak istemediğimden ikiye bölünmüş vaziyetteyim. ve her ne hikmetse her iki kati kazanc etkinligi yapildiginda benim bir mesguliyetim cikiyor. ne varsa sanki birde oglen 12 ye ksdsr diyorlar. gece 12 ye kadsr yapsalar ne olurdu sanki. en azindan aksamlari oturup azicik aktiflik saglayabiliyorum burada. umarim bu sefer iyi degerlendirebilirim bu seferki iki kati kazanc etkinligini.

0

genellikle benim arkadaş çevrem kadıköye gidip içkilerini alıp sahile oturup tüm gününü içmeye ayırıyorlar ama genel olarak tüm insanlar çalışanlar tatil günlerini eşleriyle veya arkadaşlarıyla gezerek yemek yiyip eğlence mekanlarında vakit geçirerek harcıyorlar daha yaşlı kesimler ise akraba çevresiyle hava güzelse sahile inip mangal yaparak hava güzel değilse evlerinde toplanarak yemek yiyip okey tavla veya kağıt oyunları oynayarak geçiriyorlar bazı kısımlarda var öğrenciler harçlıkları çıkması için haftasonu çalışmak için iş arıyorlar ve iki günlerini parttime çalışarak harçlıklarını çıkartıyorlar

0

hafta sonumu bilgisayarda dizi izleyerek geçiriyorum genellikle. veya kitap okuyarak arkadaşlarımla görüşerek eğlenerek geçiriyorum.

0

hava yağışlı gittiği için pek dışarı çıkılmıyor. bu yüzden ben genel olarak evde geçirmeyi tercih ediyorum. televizyon seyrederek ya da film günü yaparak geçiriyorum.

0

ben bilgisayar oynayarak geçiriyorum bazıları ders çalışarak gezerek geçirmeyi seviyor

1

bu sabah yataktan kalktım, bütün kemiklerim sanki kırılacak gibi ağrıyordu. soğuk algınlığı olarak geçip bitsin umarım fazlası olmasın. az evvel ilacımı içtim ve biraz nete gireyim dedim. sıcacık evde ama keyifsiz bir haldeyim. sevdiklerim yanımda şükür ki. herkese de sağlık ve huzur diliyorum.

0

genellikle evde oluyorum. pazara çıkıyorum veya merkezde biraz dolanıp alışveriş yapıp geliyorum.

0

hafta sonunda genellikle geceleri dışarda yemek yemek halısaha da maç yapmak sonra evde sabaha kadar oturup çay içip oyun oynayarak geçiriyorum

0

iki kat kazanç etkinliği olduğu için ben hafta sonuna şu anda soruma niye girerek değerlendiriyorum. ve daha çok dinlenmeye özen gösteriyorum hafta sonu tatilinde.

0

benim canım sıkılıyor oturmaktan haftasonum hiç iyi geçmedi sadece yegenlerimi görme fırsatım oldu.

0

genellikle bilgisayar oyunu oynuyarak değerlendiriyorum zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum ve belirli saatlerde futbol maçı izliyorum.