0

bu zamana kadsr crzalari gonderme gonderme eve ya da belirledigi adrese... sonra faizli olarak butun crzalar eline ulassin... olwcsk is degil... bencd o sure icerisinde odemeyip seslerini duyurmaya çalışanlar oldugu gibi odeyenlerde olmustur. ama yani madem geri odeyecrktin bu kadsr insani niye magdue ettin o zaman... e yani o zaman bu millet bir artniyet arar bunun altinda.

2

tüm ürünlere zam gelir, sonrasında enflasyonla mücadele diye tekrar indirildi gibi gösterilir, benzine zam gelir, yok zam geri alındı söylentileri, dolar yükselir papazı verdik dolar düşecek umutları, ülke hepten kaderine teslim olmuş durumda. cezaları yazdık, aldık da, ama geri vereceğiz. geri vermek için gerekli belgeler anasının nikahına kadar varır artık. samimi bulmuyorum ne iktidarı, ne muhalefet, ne de bu milleti temsil ettiğini sanan vekilleri.

samimiyetlerini kendi maaşlarına kaldır elleri, indir elleri, asgari ücrete gelince aylarca süren görüşmeler yaparak gösteriyorlar yeteri kadar.

1

recep tayyip erdoğan bunu biliyor mu acaba :)
bilmiyorsa olmaz o iş.

0

böyle bir şey yapılırsa çok güzel olur. sonuçta bir çoğu bilmeden geçmiş. ayrıca hep üzerine faiz gelmiş. bunu millet nası ödeyecek ki. ama herkes de paralı olduğunu öğrenmiş oldu. son zamanlarda baya haberlerde yer etmişti. soruna çözüm bulmuşlar umarım biran önce yerine getirirler.