0

bilgi sorularının sorulmasından taraf olan yazarlarımızı niye bu soruların altında göremiyoruz?

aktif oldugunuz zaman bile bu sorulara cevap yazmiyorsunuz.

9 cevap
1

benim birçok soru böyle eleştirildi. vay bilgi sitesi burası ,söyle böyle. şuan kardeşim birçok bilgi içerikli soru sordum ama hiç birine de cevap yok:)isın enterasan tarafi kendi soruma cevap yazdığımda da elestri alıyorum kendi soruna cevap yazmışsın diye.en iyisi biraz bekleyelim cevap gelmezse ben yazıyım napiyim artik:)

0

bazi arkadaşlar ben sorudan yanayim, bilgiden yanayim diye yoeum sorularının altinda yazar bu cevabini, sonra yorum soeulaeunda görüyoruz kendislerini.

0

abi discorddan çıktınmi grupla ilgilenen yok senden öğrenecek çok şey var

0

genelleme yapmasak iyi olur. çünkü ben hem yorum hem de bilgi sorularını birlikte seviyor ve her ikisine de cevap veriyorum.

1

aboo ben senin başka soruna tiklamiştım ama neden bu soruya girmiş ki. ama neyse bu konuda da katılıyorum sana bilgi sorusu sorulsun istiyorlar ama araştırıp cevap vermiyor isteyen kişiler de. tamam bilgi sorusu tabiki olsun ama insanlarda araştırma yaparken kopya içerik olayına düşmesin dikkat etsin. insanlar bu korku yüzünden cevap vermeye çekiniyor. bilgi sorusu isteyen kişinin çekinmeden cevap vermesi lazım bu sorulara banlanma korkusu yaşamaması lazım. konuştukları ile yaptıkları çekişmemeli insanların bana göre.

1

aynen öyle haber sitelerine bakıp gündemi takip ederlerse eğer hem çok daha kaliteli soru sormuş olurlar hem de bu haberler internette de sıkça araştırıldığı için sitenin de tıklanma sayısı artmış olur. bu sayede de hem sitede daha fazla kazanç sağlamış olur sonrasında da zaten onlar kazandıkça bize de güzel etkinlikler getirebiliyorlar. siteye boş bilgiler ile doldurmak yerine bu şekilde en dikkat çekici gündem sorularıyla ilgi çekici hale getirmek dolaylı yoldan bize de fayda sağlayacaktır muhakkak.

0

insanların amacı sadece para kazanmak olduğu için hazır 2x de varken aklına gelen ilk cevabı hiçbir araştırma falan yapmadan direk kendi aklına gelen şekilde cevaplıyorlar

0

haklısınız.ama bu modeller böyle.aktif olmayı bırakın beyin bedava modun da bile girip çıkıyorlar. girmişken bir iki cevap yazsalar en azından kendi sorularına çok iyi olacak .

0

herkes kolaya kaçıyor bence ozellikle de iki kat kazanç olursa ne kadar cevap yazarsak o kardır diyip cevapliyorlar.