0

cevaplayacak soru bulamıyorum , bulanlar var mı?

sorular canımı sıkıyor uzun cevap verebilecegim soru bulamıyorum siz buluyor musunuz ?

11 cevap
0

yani benceds boş soru çok meraktan değilde soru olsun diye soruyorlar bence saçma aynı zamanda beyin bedava moduda saçma soru soramıyoruz bence bu yazanlardan çoğu sorunlardan daha iyi soru yazar

0

ya o kadar çok cevap yazdım ki aynı sorun bende de var aynı soruya 2 cevap vermek istemiyorum o yüzden soru cevaplarken bende çok soru arıyorum . bir de bazı sorular var tek kelimelik cevap onlara da cevap yazmaya gerek yok. adam yazmış ilkokul öğretmeninin adı neydi iyi de bunun cevabı belli hasan veya hüseyin ne yazabilirim ki başka saçmalık

0

bana da genelde aynı şeyler oluyor. ne zaman soru bulsam ya cevaplamaya üşeniyorum ya da sorunun içeriği ağır veya cevap veremeyeceğim kadar zor sorular geliyor. ben genelde #merak kategorisinden soru cevaplamayı seviyorum. öznel görüşler daha iyi oluyor gibi. hem bu sitede sorulan genel içerikle hakkında bir bilgim yok. kısacası ben de bulamıyorum nedense.

1

aynen al benden de o kadar gerçekten cevaplayacak soru bulamıyorum ve soruları çok zor sorular olduğunu görüyorum birçoğu soruda sadece az bir cevapları vardır.

0

arkadaşlar burada cevapsız bu kadar fazla sorun var ki cevaplayacak soru bulamıyorum değilde cevabını bilmediğim sorular var deseniz bence daha mantıklı ve daha doğru olur çünkü gerçekten cevapsız o kadar çok o kadar fazla soru var ki cevabını bilmediğimiz için cevaplamıyoruz tabiikide.ciddi anlamda çok güzel bir platform ben çok beğendim cevabını bilmediğim sorulara girip bakıyorum bilgi ediniyorum onu aynı zamanda öğrenmiş oluyorum ve bununla kalmayıp para kazanıyorum gerçekten harika bir şey.

0

evet ben bulabiliyorum.ama çok da değil.hoşuma gidenleri atıyorum yeni sekmelere o şekilde cevaplıyorum.

0

siz de benim gibi soracak sorgulamıyor musunuz ben de bulamıyorum.

0

bende bulmakta zorlanıyorum açıkcası. hatta soru ararken harcadığım vakti cevap yazmaya harcasam emin olun daha fazla kazanacağım. çoğu sorular tek kelimeyle cevap verilecek sorular. böyle olunca da haliyle daha açıklama yapacağım bir soru bulayım diye dolanıp duruyorum. zaten çalıştığım için gün içinde çok az aktif olabiliyorum o vaktimi de soru aramakla geçiriyorum çoğu zaman. tam soruyu buldum diyorum bu defa da işim çıkıyor. zaten kapatınca da çıkış yapmış oluyorsunuz tekrar başa dönüyorum. ben mesela soru çok soemuyorum çünkü istiyorum ki sorularıma herkes isterse bir cevap verebilsin. istiyorum ki herkesin az çok biraz fikri olsun. bu yüzden soru çok sormuyorum. bende sizin gibi soru arayıp duruyorum işte.

0

ben buluyorum arkadasim. yani en azindan eski sorulmus sorulara da bakiyorum ben. girmedigim gunlerde kacirdigim sorular vardir belki diye eski sorulari da bulmaya calisiyorum sitede. gercekten crvaplamadigim ama guzel soeular bulabiliyorum eski sorulara baktigim zaman. benim cevapladigim sorulara bakabilirsin hatta... uzun cevap yazabilecegin sorular hem de. guzel kazançlar saglayabilirsin o sorulara crvap yazarsan.

0

bence bulabilirsin bugün baya çok soru cevapladım bu senin elinde olan bişi biraz düşün sadece hemen geçme tüm soruları dikkatli bi şekilde okumanı tavsiye ederim.

0

kendinde güzel sorular yazıp cevaplaya bilirsin.hem bizde cevaplarız.senin için bir kaç soru yazacağım şimdi.