1

sitede son zamanlarda ana sayfanın değişmemesi, beyin bedava modunun açık olup hiç ilgimi çekmeyen konuların soru olarak çıkması beni de aynı duygulara sevk ediyor. sitede keyifli vakit geçirirdim eskiden. şimdi bakıyorum ilgi alanlarım olan soruların çoğunda zaten cevabım var. dönme dolap gibi dönüyorum sitede. herkes soruları sordu gitti. güncel hiç bir şey yok sitede. bu siteye kim ulaşmak istesin kim etkileşime geçsin bilemiyorum. soru soramayalı günler oldu. ülkenin gündeminin hareketli olduğu şu günlerde ana sayfada toprak tipleri, soyluluk ünvanları vs. gibi bilgi sorularıyla dolu ve hiç ilgi çekici değil açıkçası.

0

hem cevap verecek doğru düzgün soru yok hemde soracak soru da akla gelmiyor artık yani düşündükçe aslında çok soru olabiliyor ama sorduça da aslında devamlı sormak gerektiği için akılda soru kalmıyor. veya soru soran insanlar artık kolaya kaçıyor yani çok kısa cevapta sorular soruyorlar

0

bazen bizde zorlaniyoruz acikcasi ama insan ararsa buluyor buda bir gercek

0

nadir buluyorum ben de, cevap vermek istiyorum ama sorular ilgimi çekmiyor umarım bir çare bulunur aramızda veya sorumani ekibi tarafından.bazen inanılmaz derecede şaşkınlıkla soruları okuyorum, bunu sormasında ki mânâ ne acaba diye soruyorum kendime.kaliteli sorular oldukça mutlu oluyorum ve elimden geldiğince meşgul olmaya çalışıyorum beğendiğim sorular üzerinde.ilgi çekici sorular soralım ki sohbet tadında yanıtlar alalım, bilgilenelim hep birlikte.

0

bazen bana da aynisi oluyor. crvaplamak istemedigim zaman cikiyorum siteden, ki en azindan hem yeni sorular dussun hem de siteden ayri kalayim da azicik siteyi ozleyeyim sorulari cevaplandirayim diye

1

kesinlikle ya hep aynı sorular sıkıcı ve bunaltıcı insan cevap yazmakla uğraşmak istemiyor

0

halısın vallahi ben de cevaplamak istiyorum ama cevaplanacak herhangi bir soru yok ne yazıkki bunun sebebi ise saçma sapan soruların sorulması ve ilgi çekici olmaması ve hep aynı konuya yönelik soruların olması.

0

ne oldugna bagli vede icerigi nedirse ona gore cevap verilir

1

acaba bu soruları soranlar hangi akla hizmet ediyorlar baya bir zor kimse cevao yaomasın diyemi acaba çünkü yorum daha iyi kazandırıyor ondan benca.

0

ben nedense soruları çok sevdim burada istediğim gibi dayayıp döşeyeliyorum içimden geldiği gibi yazıp insanları aydınlata biliyorum yani ben bu soru gibi cevap verebileceğim çok soru buluyorum

1

çok saçma sapan sorular soruyorlar ya da bilgiye dayalı sorular soruyorlar. o yüzden ben de bazen cevap verecek soru bulmakta sıkıntı yaşıyorum.

0

nasıl oluyor kazanç işi ben daha yeniyim

0

neden ki hem bilgi hem yorum soruları var. bilgi sorularını araştırıp özgün cümleler ile yazmak lazım tabii ki

0

katiliyorum bazen bendede oluyor o yuzden bilgim olan sorulara yanit veriyorum veya soru soruyorum

1

o zaman kendin sor kendin cevapla. 2 taraflı kazanırsın.

0

evet bu genel bir sorun. sorular hep sacma sapan sorular.