0

benim fikrimce küçük birikimler yapılarak zamanla büyütülebilir..cok zaman alır fakat ısın sonunda elının altında senın işin olur bunu yapmak için cok kucuk yaslarda baslaman lazım kumbara bırıkımı gıbı eger sabırlı ve hevesli bir şekilde yaparsan illaki olur ama dersen ki 10 alayım daha almam yok 5 alayım daha almam o senı ya zamanla gerıye atar ya da bır bakarsın bitmiş tamamiyle zamanla ve sabırla alakalı yalnız ust duzey bır bırıkım yapamazsın ev alacak kadar falan ama ufak bır araba veya ufak bır ıs kurabılecegını dusunuyorum bunu yapabılmek sadece bızle alakalı bırsey suna da dıkkat etmek gerekır genc yasta yaparsan genc yasta kazanırsın orta yasta yaparsanda yaşlanınca alırsın

0

simdi herkesin kucuk birikimi kendine gore olmakta. :) yani bende kucuk birikimler yapmaya calisiyorum. mesela gram ya da çeyrek altin almaya calisiyorum. yani bugun alrin baya firladi. suan gram altin 244 tl oldu. ceyrek altin 401 tl filan. ee yani bu daha da yukselecrk. yani bu sekilde parani da degerlrndirmeye calisirsan ve biriktirmeye devam edersrn brlki zengin olamayabiliriz ama en azindan kendimize bir güvenimiz gelir, paramiz olunca en azindan kendimizi daha iyi hissedecegimizi, baskalarinin eline muhtac olmayacağımızı biliriz. yani dedigim gibi zengin olamasak bile iyi degerlendirirsek birseyler yapariz diye dusunuyorum.

0

bu devirde zengin olmak için ya yolsuzluk ya soysuzluk lazım. aşırı derecede zeki insanlar bile olması gereken yerlere gelemiyor maalesef. gerçekler ortada. birikim yapmak elbette her zaman fayda sağlar bir açık kapatır mutlaka bir ise yarar.

0

küçük birikimlerle zengin olunmaz.tabii zenginden kastınız nedir?ev araba ,yat,yazlık mı?yoksa sadece bir ev mi.?küçük birikimlerle en fazla bir normal araba alabilirsin veya bir bilezik.onuda araba için 5-6 yıl birikim yapman lazım.