0

sivilce birçok insanın yüzünde çıkan bir alerjidir.sivilce insanın yüzünü kaplar.sivilceden kurtulmak için her gün sabah kalktıgında yüzünü yıkamalısın.bilmediginiz sivilce ürünlerinini kullanmamalısınız.bilmediginiz ürünleri kullanırsanız yüzünde bitmeyen bir sivilce çıkar.

0

sivilce çıktıysa yüzümü sürekli yıkayıp temiz tutmalıyız. sivilce kurutucu ürünler kullanmalıyız. sivilceyi sıkmak doğru değildir olabildiğince sivilceye temas etmemeliyiz. diş macunu alıp lokal olarak sivilcenin üzerine sürebiliriz. limon suyu bakteriler için iyidir sivilceli alana bir miltar sürülebilir. sivilceyle uğraşamadan suramıyorum diyorsanız o zaman bir yara bandı üstüne yapıştırabilirsiniz.

1

çok sivilceli insanların kullanması için rakuten isimli bir ilac var ancak bu ilaç böbreklerde sıkıntı yapabiliyor karaciğeri yağlandırır biliyor ya da başka zararlar verebiliyor oyüzden kullanılması çok fazla önerilmiyor aşırı derecede cilt problemi olan insanlar bu rakuten isimli ilacı kullanıyorlar.
bu uzun bir tedavi sivilcenin üzerine diş macunu bile sürenler var kurutmak için ancak bunların hiçbirine gerek yok bence yağlı yiyeceklerden uzak durun cildinizi temiz tutun sivilceler kendiliğinden geçecek ve hiç oluşmayacaklardır.