0

şuan 14 tl var. ama bunun sürekli online olup uzun uzun yazmakla alakası var. boş olduğum zamanlar günler 3 4 tl yapıyordum. kaç gündür hiç girmediğim için kazanamıyorum. bence emek veren insan buradan iyi paralar kazanabilir.

0

maalesef daha yeni başladım denemek için bakalım gerçekten kazanabiliyormuyuz

0

şu an 7.14tl var. bu ara biraz kasarsam önümüzdeki hafta talep edebilirim sanırım ya..

0

şuan için benim kazancın 6.50 lira inşallah birgün bende 25 tl'yi göreceğim.

0

ben yeniyim bu yüzden fazla bi kazancım yok ama kazanmak icin vakit bol artik 10 krş tek var yani buda yolun başında olduğumu gösterir

0

şu kenardaki sorularda açıyorum ve hep senın soruların denk geliyor bak bana... yani tesadüfün bu kadarı. resmen beni yorum yapsın diye böyle sorular sorduğundan mutluluk duymaya başladım artık... şuan için 28.50 tl yi geçmiş bulunmaktayım an itibariyle. bakalım uğraşıyorum şuan kazancım için. nereye kadar gidebilirse bu gece.

0

ben suana kadar 18 tl var şimdi ama elimde telefonum beyni çöktüğü için fazla uğraşması 2 gün aktif olsam 20 tl şimdi vardı bende bu parayibtoplamaya vali sıcak bugün 20 tl olarak tamamlamaya calisicam.

0

şu anda 16,61 lira kazancım var.artırmaya çalışıyorum.yarına kadar 20 lira yapmalıyım.

0

suanda tam 15 tl 35 kuruş var. ben iki kat kazancı değerlendirmek istiyorum an bir türlü degerendiremiyorum çünkü cevaplayacak güzel soru bulamıyorum. o yüzden hala param aynı bir türlü arttiramiyorum.