0

şuan kazancım 28 lira 52 kuruş... valla bakalım ne yapacağız kankimm... uğraşıyorum şuan kazancımı arttırmak için ama. en yakın tarihli hedefim 40 diyelim o zaman... çünkü ödeme talebini verdikten sonra 25 tl ye ulaşmak zor oluyor. o yüzden 25 tl olduktan sonra hemen ödeme talebinde bulunmuyorum ben. en azından şöyle 30 tl yi geçecek. yine dışarıda yemek yiyeceğim zaman kayda değer bir yemek yedirebilmeli. 25 tl ye kadar aslında birçok şey yenilebilir ama bazen oluyor ki ısmarlama oluyor arkadaşlara. ister istemez para yani. uğraşacağım valla... hedefim aslında daha da yukarıları ama... şimdilik kısa vadeli hedefler belirleyeyim bari. ulaşması kolay olsun. şimdi hesapta var 28 , hedefim diyelim 300 desem, bu sefer ulaşılmıyor diyr pes ederim. o yüzden yakın yakın hedefler belirleyeyim ki ulaşması kolay ve bir sonraki hedef için motivasyon olsun diye...

0

şuan 14.66 tl var kardeşim. :) bakalım ne yapacağım. valla o kadar uğraşıyoruz ki şurada. kazançlar biraz daha fazla olsa daha güzel olurdu sanki. :)

0

8,32 türk lirası var şu an. ilk hedef 25 türk lirası yapıp çekmek. eğer ödememi alırsam bundan sonra 100 türk lirası birikmeden çekmem.

0

şuan 7.55 tl var kazanç hanemde kardeşim. hedefim şuan limite ulaşmak. ulaştıktan sonra duruma bakacağım. azıcık daha biriktirip de mi çekerim yoksa ödememi alır ara ara mı girerim artık orasını allah bilir. ama önceliğim şu limite ulaşmak. siteyi aslında bırakmak istemiyorum ama mecbur bırakıyor bu yeni gelenler. böyle sorular mı olur yahuu... bakalım ne olacak.

0

suan daha yeniyim ve bir tl bile olmadı ama umarım ilerde daha iyi olacak islerimden dolayı fazla giremiyorum ve para artmıyor yani burada fazla bir hedefim yok sadece cep harçlığı çıkarsam bana yeter bende isterim fazla para kazanmak ama olduğu kadar artık napalım yani yapacak birsey yok herşey nasip.

1

şu an kazancım, 6.23 tl. ama daha önce ödeme almıştım. bu sefer en az 50 tl yapmayı düşünüyorum. belki daha erken talebimi gerçekleştirebilirim. bu site var oldukça ben hep aktif olacağım. herkese bol kazançlar.

0

şu anda 8 tl ve hedefim bu sitedeki en fazla odeme alan uye olmak.