0

öğlen uykusu genelde oldukça huzurlu olur ve aynı zamanda dinlendirici bir özelliği vardır.

0

insanı dinletir yani rahat olursunuz enerjik bir şekilde olursunuz ve sağlığımız açıdadan iyi.

0

öğlenleri uyumaya fırsatım olmasada gün batımı sıralarında kesinlikle uyurum ve uyandıgımda zombi olurum ayı gibi açıkmış oluyorum nedense ayrıca gecede uyuyamıyorum çünkü uykumu almış oluyorum tüm yorgunlugum gitmiş oluyor sanki bir mucize 2 saatlik uykuda herşey oluyor vücut yenileniyor sanki.tüm stresim negatif enerjim bitiyor pamuk gibi oluyorum..moralim yükseliyorr sonra verimliliğim artıyor ders çalışırken yararı çok büyük bu konuda uykunun..

0

öğlen uykusunun birçok faydası var hem yetişkinler için hemde çocuklar için. öğlen olduğu zaman elimden geldiğince uyumaya çalışıyorum.bazen olmuyo ama dikkat etmeye çalışıyorum. iki tane küçük çocuğum var onları mutlaka uyduruyorum. sağlık açısından faydası çok. ve vücuttaki yorgunluğunu alır uykuya doyurur vs...

0

öğlen uykusunun faydaları saymakla bitmiyor bitmezse bebekler ve çocuklar bile uzman doktorlar diyor öğlen çocuklarınızı bir iki saat uyutun uykuya doysunlar hemen büyüsün diye ben duan hamileyim ve öğlen oldunu hemen uyuyorum bir kaç saat çünkü öğlen olunca eğer uyumazsam eğer halsiz düşüyorum bitkin düşüyorum ama uyuduğum zaman gayet iyi bir şekilde uyanıyorum öğlen uykusu gibi iluhku yok bence herkese tavsiye ediyorum bu soruya cevabım bukadar

0

ogeln uykusu onlarda yararlı görülebilir fakat bunun sürekli tekrarlanması sonucu vücut buna alışır ve bir süre sonra kendiliğinden uyumak istemesenizde bile yükünüz gelmeye başlar ve bu benimde yaşadığım bir sorun olarak şuan iş hayatımda sorun yaratmaya basladi.

1

insan vücudunun dinlenmesi gereken saatler vardır. özellikle zihnin. öğlen saatlerinde bu ihtiyaç ortaya çıkmaktadır. eğer kısa süreli uyunursa vücut bir mola vermiş olacak ve daha dinç uyanacaktır. daha verimli bir güne devam edecektir zihinsel ve fiziksel olarak. bunu fark eden japonya'da yarım saat öğle uykusu molası veren iş yerleri var. peygam efendimizin de sünnetidir öğle namazından sonra bir müddet uyumak.

0

benim bildiğim çocuklar için öğlen uykusu sağlıklı yani nedense ben öğlen uykusunu uyuduğumda bir bakıyorum, kalktığımda hiçbir şey hatırlamıyorum. sanki hafızamı kaybetmişim hatta bunu birkaç kişiye daha sordum onlar da aynısını söyledi. en iyisi çocuklar için öğlen uykusu daha sağlıklı çabuk büyürler.

0

insanı dinlendirir, kalktığımda kendimizi enerjik ve dinlenmiş hissederiz.

0

tabii ki öyle uykusunun sağlığımız açısından faydası olduğunu düşünüyorum.ama tabii ki aşırı bir şekilde uyumamız gerekiyor ve akşam da aynı saatimiz de yapmamız lazım. çünkü ne olursa olsun gün içerisinde yaptığınız hareketlerden dolayı vücudumuz yorgun düşebiliyor. bu da ister istemez uykumuzun tam alınmadı anlamada da gelinebilir.