0

değildir ihanet bir sarmal gibidir seni sardımo içine çeker bi daha kurtulamazsın istedikçe istersin aşık olmak senin elinde değil ama ihanetsenin elinde senin iradenle oluşabilecek bişeydir

1

o bir anlık olan beğeni ve hoşlantıdır. sevgi ise uzunca bir zaman, güzel bir sabır, saygı ve sadakatle beslenerek büyüyen gelişen bir olgudur. peki aşk bu sürecin neresinde. tabi ki hiçbir yerinde. aşk dedikleri kitaplarda , şarkılarda ve filmlerde tema olabilen çoğunluğu uydurmaya ve kendini inandırmaya dayalı bir duygudur. altı boştur çoğunlukla ve abartı hatta saplantı içerebilir. ihanete gelince onun aşktan sevgiden çok karakterle ilgisi var. karakteri ve psikolojisi bozuk, egosuna düşkün fakat düzeninden vazgeçmeye korkan insanların tercih ettiği bir durumdur ve hayır ne aşk ne ihanet ikisi de bir anda olmazlar. çünkü hiç kimse sevgisinden emin olmadığı birine ihanet etmez.

1

bazı ihanetler bir anlık olabilir. örneğin sarhoşsunuzdur aklınız yerinde değildir veya bir madde etkisi altında olabilirsiniz. bundan dolayı anlık ihanetler olabilir. ancak ihanetlere genel olarak baktığımız zaman çoğu planıdır. yani bile bile göz göre göre farkına olarak ya da olmayarak bir şekilde ihanet edebilirsiniz. kendinizce sebepleriniz olablir. bu konuda kendinizi savunma sistemi geliştirebilir bu tür insanlar. ancka tabiki ihanet için bir sebep olamaz. birisi ihanet etmişse eğer bu kendisiyle alakalı bir durumdur ancak.