0

tamam bakın, bilgi sorusu ormak iyi hoş da.. arada diyelim kimesela şu ünlü bunu yapmış. ne düşünüyorsunuz diye sorun. ya da bu atasözünden deyiminden ne anlıyorsunuz deyin. maksat sitede sorulan soruların üste çıkmasını sağlarız en azından bu tip sorularla. ki bilgi sorusundan önce yorum soruları daha çok üste çıkıyor google'de aradığınız zaman. hani sonuçta hep yorum hep yorum da olmaz yani. sonuçta bir çaba var bu sitede. fazla kasmadan hem nasıl daha fazla kazanırız hem de nasıl bilgi sahibi oluruz derdindeyiz. hep bilgi olmaz o yuzden. hep bilgi hep bilgi olursa kasıntı bir site olur çıkar burası. millet zaten ek gelir elde edebilme adına burada. onları da fazla sıkıntıya sokmadan hem sitenin istediği şekilde bir site olalım hem de para kazanma amacıyla burada bulunanları fazla sıkmayalım. herkes her soruyu araştıramaz. gün içinde çok fazla işi olur, iki yazayım, para kazanayım derdinde olan vardır. malum kredi kartı ya da kredi borcu olan çok insan var arkadaşlar. o yuzden çok da fazla kasmayın yani illa bilgi soracağım diye. orta kararında hem bilgi sorun, hem yorum sorun. millet arada uzatsın cevaplarını ve kazancına baksın. bunu yapmak o kadar zor olmamalı.

0

aslinda bilgi sorularinin sorulmasi cok guzel birsey. hem bilgileniyorsun hem de para kazaniyorsun. ama bazen gercekten cok sikinti oluyor. cevaplayacak soru bulsmiyorum. yani sorulari arastiracagiz diyr canimiz cikiyor zaten. birde cevaplari kisa verince pek kazanamiyoruz. yani ben pek giremiyorum ama olsun 5 kurus 5 kurustur yani. yakin zamanda ev tutulacak. taksitlerimden dolayi elimde para kalmiyor malesef. o yuzden bugunlerde biraz ugrqsmak istiyorum burada. bakalim sitede uzun cevap verebilecegim sorular bakiyorum. bu aksam biraz ugrasmak istiyorum sitede. bu aksam biraz bosluk buldum, hazir bodum, buraya geleyim birkac birseyler yazayim dedim suan. umarim bu aksam biraz yaparim birseyler. ugrasacagim bu aksam. calistigim icin pek firsat bulamiyotum cunku siteye girip birseyler yazmaya.

0

bazi arkadaslarimiz ne guzel hem bilgi sorup hem yorum sorusu sorarken bazi arkadaslarimiz artik ne yapiyorsa, hazir soru mu buluyorlae anlamis degilim. surekli bir bilgi sorusu sorma durumu var arkadaslarda. yani sunu sormak o kadar zor mu? "sehit cenazesinde kemal kilicdarogluna neden yumruk atildi?" ya da "bu durum hakinda ne dusunuyorsunuz?" yani haber izlemeniz bile bu gibi sorulsri sormaniza yardimci olur arkadaslar. uani boyle yorum yapacak, cevaplari uzatabilecegimiz boyle sorulari sormak zor degil arkadaslar. bu kadar hazirci olmayin allah askina. bu zamana kadsr sormus oldugum sorularin cogu cevaplarinizi uzatabileceginiz sorular. bakabilirsiniz. oyle soru sordunuz diye sizi banlamazlar, korkmayin. oylr birsey olmus olsaydi grcmis gunlerde de bu gibi durumlar olurdu. olmadigina gore bu kadar korkmayin dusunduren, uzun yazilacak crvaplardan.

0

evet bence de kendi yorumumuzun olacagi sorular daha iyi olur

0

ben her zaman yorum sorusu soruyorum arada bilgi sorusu da soruyorum . çoğunlukta yorum sorusu oluyor hepsinden sormaya çalışıyorum açıkcası. herkes çok soru soruyorsun demesin ben cevapta veriyorum soruda soruyorum. çoğu kişi beyin bedava modu aktifken soru cevaplamiyor ama ben beyin bedava modu kalksın diye cevapliyorum.

0

evet katiliyorum ve daha çok yorum sorusu olsun. hep aynı soruları görüyoruz .

0

sonuna kadar katılıyorum. yorum sorusu bulunmuyor herkes her şeyi bilemiyor. ve öyle bir soru geliyor ki klusen kimdir diye ne bileyim ben ya da adamı araştırıyorsun adam o kadar önemsiz ki boş bir araştırma yapmış oluyorum ve çok kısa bir cevap verip para kazanamıyorum. gerçekten sonuna kadar size katılıyorum.

0

evet ya saçma sapan şeyler soruyolar bazıları