0

yani sigara içmek tabii ki de tehlikeli akciğerlerimize zarar verdiğinden dolayı ve kalbin ritmini yavaşlatıyor ,erken yaşlanmaya neden oluyor ,kısırlığa neden oluyor. bundan dolayı olsa gerek ama dediğim gibi ben sigara içiyorum evet sağlığa zararlı olduğunu biliyorum ama elimde olan bir şey değil bağımlısıyım diyebilirim normalde içmesek tabii ki de daha iyi olur ama imkansız olan bir şey bence bunlardan dolayı zararlı diye düşünüyorum ama ne kadar zararlı olsaydı insanlar içiyor sonuçta bir şey diyemez çünkü ben de ictigim için.

0

sigara içmek tehlikelidir çünkü insan da bir sürü hastalığa sebep olabilir. özellikle kanser rahatsızlıklarına sebep olabilir. sigara ölümcüldür. astım gibi rahatsızlıklara yıl açabilir nefes darlığına sebep olabilir. ciltte kötü bir renk oluşturur. koku yapar içtiğiniz zaman. sigara ağız ve diş sağlığı içinde faydalı değildir ağızda çeşitli yaralara sebep olabilir. sigara içmek ağzınızda veya üstünüzde koku yapar ve rahatsız edici bir kokudur. başka insanların yanında kullandığınız zaman pasif içicilik etkisi vardır. sigara içmek zararlı ve tehlikelidir. nikotin seviyesini artırır ve vücudumuz nikotin ister yani sigara içmek bağımlılık yaratır. ağzımızda kötü bir tat oluşmaını sağlar ve boğaz ağrılarına sebep olabilir. sigara içmek insanı yavaş tavaş öldürür ve bir sürü hastalığa zemin hazırlar. bu yüzden sigara içmeden nice bşr ekz daha düşünün.

0

sağlığınızı etkiler. hızlı koşamaz yokuş çıkamaz düz yolda yürürken bile nefesiniz tıkanır. ciğerleriniz tıkanır koah, kanser gibi hastalıklar baş gösterir zamanla. sesiniz bile değişir pürüzleşir sürekli boğazınızda balgam olur. ay sigara korkunç bişey. içmeyin arkadaşlar. sağlığını düşünmeyenler cebini düşünsün. içmeyin arkadaşlar.