0

kıskanç ve bencil insanlar içlerinde hasetle beslenirler. sürekli bir başkasının kötü düşünceleriyle zehirlemeye çalışırlar. laf edip, kalp kırarlar. bu insanlar sadece kendi mutlu olsun isterler. bu yüzden de bu tarz kötü düşünceleri beslemekten geri durmazlar. hatta ileriye gidip ayağını kaydırmak istediği insanlar bile olabilir.

0

çünkü sizi kıskanıyor olabilirler. bu yüzden haset ediyor olabilirler. kıskançlıkları yüzünden. bu sebepten tuzak kuruyor veya kötülük yapmaya çalışıyor olabilirler. insanlar bir şeye sahip olmak istediklerinde bu tür kötü davranışlar sergileyebiliyorlar malesef

0

kendileri o seyi yapamasigi, basaramadigi, beceremedigi icin kiskanclik krizlerine giriyorlar. o nasil yapiyor da ben yapamiyorum diye. eger cevrende bu tarz kisiler varsa kesinlikle uzak dur derim. zaten basina ne gelirse o tiplersen gelir.

0

üstadım bu insanların seni kıskandığı ve çekemediği için dir
o terz insanlardan uzak durucaksı fazla sammimiyet kurmayacaksın ki
başına dert olmasın yoksa işin zor

0

çünkü karşısındakinde olan şeyleri çekemezler. hep kendileri ön planda olsun isterler. kendileri daha yüksekte olsun övülsünler isterler. karşıdakini hep küçük görürler bu yüzden. bundan hep haset eder, fesatlanırlar her şeye.