0

seviye arttıkça kazancinizda artıyor mu?

misal:ben suan 1. seviyedeyim ve yaptığım yorumlardan 1krş kazanıyorum.eger 2. seviyeye gecersem bu kazanç artacakmıdır?

5 cevap
0

seviye arttıkça kazanç falan artmıyor. keşke artsa. ben bakıyorum hiçbir getiri sağlamamış keşke birkaç kuruş kazanç sağlasa.

0

seviye atladıkça kazançlarımızda her hangi bir artış olmuyor maalesef keşke olsa çok daha iyi olurdu bence.

0

hayir seviye artinca kazancinda bir artma olmuyor. sadece cevap yazarak ve soru sorarak. cevap yazdiginda da, yazdigin cevaba gore para kazanman degisiyor. uzunluga kisaliga gore yani. verdigin cevaplardan en az 1 kurus en fazla 40 kurus civari kazanirsin. ve bazen iki kati kazanc etkinligi geliyor cevaplarda... o zaman kazandigin parwnin iki kati yansiyor kazanc hanene.

0

yanş benim bildiğim kadar seviyenin puanlar ile hiçbir alakası yok. seviye atlamak level atlamak gibi sanırım siz başarılı oldukça daha çok soru sorum cevap verdikçe seviye alıyorsunuz sanırım herhangi bir puan artışı olmuyor diye biliyorum. ancka iki gündür 11. seviyedeyim şu an puanların biraz daha yüksek olduğunu düşünüyorum 2x kazanç mı var bu aralar sitede acaba bundan mı yoksa, belli bir seviyeye gelince mi artış gösteriyor bunu anlayamadım daha önce sveşye atladıkça herhangi bir kazanç artışı olmuyordu çünkü.

0

arkadaşlar bilgisi olan biri cevap yazabilir mi?