0

her bir levelde ödüller olmalı bence siteye olan devamlılığı arttırır

1

bence de seviye arttıkça kazanç fazla olması iyi olur ama nedense ben çok cevap vermeme rağmen seviyem çok geç atıyor çünkü o gün ben bir üyenin profiline gördüm 400 lerde soru 500 cevap vermişti seviyesi10 benim 560 soru sormuşum 2500 e yakında cevap vermişim ama nedense benim de seviyem 10 ben bundan bir şey anlamadım o kadar az soruyla az cevapla nasıl 10 seviye kadar gitmiş beni bu kadar soru ile bu kadar cevap vermeme rağmen niye seviyem hala aynıdır demek ki eğer böyle bir şey varsa seviye yükseldikçe kazançlar artırılmıyor ama olsaydı iyi olurdu.

0

bence yükselmeli.sonuçta baya bir emek harcamış oluyor da seviyesi o şekilde yükselmiyor mu zaten..

0

kesinlikle yükselmelidir diye düşünüyorum.çünkü seviyeler şuan bir işe yaramıyor mantıken yaraması gerekmektedir.

0

yukselse iyi olur bence seviye geçmek bir ise yarar en azından.

0

bence yükselmelidir çünkü bir seviye koymussunuz siteye ve üyeler hakettikce seviyeleri artıyor tamam her işi kazança baglamak olmaz ama seviyelerinde bir önemi olması gerektiğini düşünüyorum site neden boşu boşuna seviye diye bir şey koysun anlamadım ama illaki seviyilerle ilgili sorumani ekibi bizi daha detaylı bilgilendirir diye düşünüyorum.

0

bence yükselmeli ben üye olduktan sonra seviyeleri görünce heralde seviye arttıkca cevapladigimiz sorularinda kazanci artcak sordugumuz sorularinda kazanci artcaj diye biliyordum.

0

her konuyu kazanca bağlamaktan hoşlanmıyorum aslında. ama seviye diye bir uygulama olduğuna göre bir fonksiyonunun olmasını bekliyor insan. :) şu an için her hangi bir anlamı yok gibi seviyenin yüksek olmasının . belki zaman içinde düzenlemeler yapılır. her geçen gün yenilik oluyor sitede zaten.