0

seviyelerin artmasınin kazanca hicbir etkisi yok malesef. eger site yonetimi bu seviyelerle ilgili birsey yaparsa cok guzel olacak. 3.5-4 ayfie surekli seviyelerle ilgili hep soru aciliyor. ya seviyeleri kaldirsinlar ya da seviyelerle ilgili birseyler dusunsunlet. sonucta bosuna koymadilar vu seviyeleri

0

seviyeleri ne için koymuşlar hala anlamış değilim çünkü seviye atlamak hiç ekstra para kazandırmıyor.

0

yok alakasi yok sadece be kadar cevapldiysan ona alakali mesala 500 cevaplamisim bana 4 seviyedeyim galiba ama 2 kat kazanc 40 kelime sana 2 kurus veriyor.

0

şuan 12. seviyedeyim. seviyenin kazançlarıma herhangi bir etkisini de görmedim. bence bir etkisi yok şunu da merak ediyorum hani seviyenin bir etkisi yoksa neden koymuşlar acaba belki ilerde yeni bir özellik getirebilirler.

1

onuncu seviyedeyim ama bu konuda kazançlarıma yansıyan ekstra bir durum söz konusu değil. ilerleye süreçte etkisi olur mu bilmiyorum. şimdilik bu amaçla geliştirilen bir şey değil seviye.

0

seviye diye bir üst kota var ıse eger muhtemelen artıs olacaktır.artıs yoksa eger sevıye koymanın bır mantıgı yok zaten.insanların burada olma amacı ortada egrı otursansa dogru konusacaksın.sevıye artıkca parada artar dıye dusunuyorum.

0

ben seviye artışının kazanca yansıdığını zannetmiyorum.
henüz kazancımda değişik hiç birşey olmadı.

0

sanmıyorum. sadece daha tecrübeli gorunuyoruz sitede.

0

seviye koyduklarına göre bir artısının olması lazım. sanırım kazançta etkisi vardır.

0

artıyor diye biliyorum kardeşim. yoksa neden koysunlar ki.