0

soru sorabilsem değerlendirirdim ama siteye kayıt olduğumdan beri hiç beyin bedava modundan çıkamadı site hep cevap verdim ben ama kelime sayısına göre para aldığımıza göre kıyaslarsak soru sormaktan çok cevap vermek daha mantıklı gibi geliyor ne kadar uzun cevaplar verilirse o kadar çok para kazanılıyor.

0

ikisi icin tabi kolayliklar var. ama bana cevap vermek daha kolay geliyor. soru sorarken bunu sorsam diye cok dusunmudluum oluyor benim. yani o yuzden ben daha cok cevaplara yoneliyorum. ve ayrica cevaplar daha fazla kazandirdigi icin grnrllikle crvaplardayim. yani aklima soru gelse bile prk soru sorma taraftari degildim son bir aya kadar. ama son 1 aydir soru da soruyorum. soru sormak icinde haber okuyorum, yeni bilgiler sorabilmek icin hayvanlar alemi olsun, bitkiler alemi olsun, tarih olsun, yemek kulturu olsun bircok alanda yazi okumaya da calisiyorum. maksadim biraz da site icerisinde sorulmus olan sorularda tekrara dusmemek. yani bakalim. aslinda ikisi de kolay ama. iste bazilarimiz sadece sorudan bazilarimiz da cevap yazmaya gidince ortaya cok karisik durum cikiyor. aslinda her uye her ikisini de yapsa cok guzel olur. birde gercekten site icerisinde cok tekrara dusen soru var ya. iste bu sirf soru soracagim diye ortaya cikan arkadaslar yuzunden.

1

tabii ki bana göre soru sormak daha kolaydır ama nedense ben bu sitede en çok cevap veriyorum pek fazla soru soramıyorum benim cevap sayım soru sayımının hemen hemen 2 katıdır ama cevaplar sorulardan daha çok kazanıyor eğer ikisini böyle karşılaştırırsak soruda çabuk sorulduğu için cevap uzun yazılıyor soru az yazılıyor yani hemen hemen ikisi de aynı kazandırıyor.

0

soeu cevaplamak daha cok kazandiriyor bence

0

cevaplamak daha kolay diye dusunuyorum sormak neeyi soracaginizi bilemiyorsunuz cok dusunmelisiniz acaba degisik bir soru ne sorabilirim sorulmamis ne sorabilirim diye dusunup durursunuz cevap ise ya biliyorsunuz dur yada bilmiyorsunuzdur cogunu bilirsiniz ama

0

cevap vermek daha kolay bence. hemde zevkli bilgimiz artıyor bu sayedr

0

soru sormak daha kolay olmakla birlikte cevap vermek daha eğlenceli. çünkü abuk subuk sacma sapan bir çok soru sorulabiliyor ama cevap verirken düşünmek ve araştırma yapmak gerekiyor. bu sayede hem bilgi birikimi yapılabiliyor hem bilgi dağarcığı gelistirilebiliyor. kesinlikle cevap vermeyi soru sormaya tercih ediyorum.

0

soru sormak bence daha kolay cvp verirken yaziyon dusunuyon düzeltiyon bazen yorumluyon

0

bence en kolayı cevap vermek gibi geliyor bana çok nadir soru soruyorum çünkü sitede çok cevapsız sorular var.

0

soru sormak için ne sorsam diye düşünüyorsun ama cevap vermek için o soruyla bir kelime aklına geldiğinde geeisi geliyorsun zaten.

1

bence cevap vermek daha kolay en azından ne sorsam diye bir düşünce olmuyor kafanda