0

kazancı yazmayan değil. normalde bir cevaptan ne kadar kazanıyorsanız onun yüzdelik fazlaı verilen sorular var. %5 lik daha fazla kazanç sağlayan sorularda bir cevaptan ne kazanırsan, birde onun %5 oranında ekstrası ilave edilerek kazancına yansıtılıyor. sorularda da o özellik dördüncü cevap yazıldıktan sonra kayboluyor. yoksa kazanç aynı. ekstra kazanç sağlıyor bu oranlar, o kadar. yoksa cevap yazdığın zaman uzunluğa göre kazanç artıyor. 10 satır yazdıysan 10 kuruş alıyorsun. 12 satır mı yazdın, 12 kuruş. yani yazdığın her satır 1 kuruş değerinde. birde eğer cevap yazdığın zaman iki katı kazanç etkinliğine denk geldiysen deyme keyfine. o zaman ne kazandıysanız onun iki katı şeklinde yanıyor kazancınıza. şuanda da iki katı kazanç etkinliği var ve sitedeki arkadaşlar olarak kazancımızı katlamaya çalışıyoruz şuan. yarın öğlen bitiyor süresi. eğer müsaitseniz sizi de davet ediyorum ben cevap yazmaya. :)

0

kazancı yazmayan sorular örnegin siz %5 lik bir kazancda 0.04 kuruş kazanıyorsunuz fakat kazancı olmayan bir soru cevapladınız size verilen 0.02 kuruş gibi bir miktar olur bir de şu var uzun cevaplar yazmaya bak hep uzun cevaplar cok fazla kazandırır 0.10 kuruş bile kazanabilirsin.

0

kazancı yazmayan sorulara cevap verince örnegin %5 lik kazancı olan bir soruya cevap verince 0.05 kuruş kazanırsın fakat %20 olan bir kazancı olan yani altın sorulara cevap verir isen uzun 0.17 kuruş civarında bir gelir elde edersin kazancı yazmayanlardada 0.02 kuruş gelir elde edersin

0

%5 lik kazanclara gore daha az kazandiriyor. mesela %5'lik sorulara verdigin kisa cevaplar onlara verdigin uzun cevaplardan daha fazla olabiliyor. o sekilde yani. elinden geldigin %5'lik sorulari cevaplamaya bak.

0

yani yüzde beşlik sorularda genellikle %5 oranda kazanc sallıyorsun. tabii onun da olduğum cevap vermen lazım ilk dördü yetişmem lazım ama diğer türlü uzun cevap verirsen gene aynı yüzde beşlik alıyorsun kısa cevap veriyorsun bir kuruş falan iki kuruş falan alıyorsun. yani anlayacağın normalde burada yüzde yirmilik sorular fazla kazanç sağlıyor tabii ona da uzun cevaplar vermek lazim.

1

aslında yüzde beş kazanç tahmin edeceğiniz üzere bize çok bir getiri sağlamıyor. düşük bir miktar. sadece yarışmalar %5 lik soruların cevabını kapsadığı için ilgi görüyor. yoksa diğer sorularda gayet güzel kazandırıyor. pek farklı değil kazanç ibaresi olanlardan. o yüzden yarışma kaygınız yoksa çekinmeden ilginizi çeken soruları cevaplayabilirsiniz. ben yarışma olmadığı dönemlerde cevaplıyordum ciddi bir fark göremedim kazancımda.