1

sorumani size soruyorum neden insanlar araştırmadan sadece yazmak için cevap yazar?

arkadaş sormuş. kristal kayısı festivali demiş.. o bile yanlış yazmış sorusunu yazarken. soruları da özen göstermeden yazanlar çok. başkaları da tutmuşlar kayısı ya altına malatya yazmışlar.. avaz avaz isyan ediyorum. ben araştırıp, sorgulayıp soru cevap yazarken bazı insanların ezbere, kolaya kaçmasının hal ve adalet sınırları içinde olmadığını söylüyorum.

8 cevap
0

maalesef herkes sizin gibi olmuyor çözüm aranabilir

0

kısa zamanda para kazanmak herhalde öyle görünüyor

1

bence insanların işine gelmediği için. zaman kaybedeceklerini düşündükleri için. listeye girebilmek için. ama buna mutlaka bir çare bulunması gerekiyor. insanlar bazen alakası olmayan cevaplar verebiliyor.

0

genel olarak öyle oluyor. onun için aslında yapılması gereken şeyler var. öncelikle yapılması gereken şeylerin başında soruları kaldırmak ve yatılı cevapları kaldırmak diye aklıma gelebiliyor.

2

doğru söylüyosun bazıları resmen soru sormak ve çevaplamak adi altında burdalar. yani doğruymuş yanlışmış verdikleri bilgi önemsemiyorlar buda biraz üzücü.

0

abla bence de arastirabilirler. ama onlar öyle biliyorsa birşey demeye hakkımız yok yani. burda herkes bilgi sahibi degil. bende o kadar bilgi sahibi degilim. orta okul mezunuyum ama bilmediğim şeyleri araştırıp öyle yazarım bazende bilmiyorsan cevap vermem.

0

herkesinde yapmak istedigi gibi. amac para kazanmak. bunun icin soru acman da ayri bir garip abla. cogu kisi burada para kazanmak icin burada.

0

işte ne yapacaksın herkes sen ben değil :) insanlar yazmak için yazıyor. para olmasa da işin içinde aynı şeylerin olacağı düşüncesi icerisindeyim.