7

sorular biraz daha artsa olmaz mi? soru bulmak üretmek cok zor 2 kurus ta cok az?

bi zaman sonra butun sorular tukenecek nasilsa 4 kurus olsa soru basi daha iyi

11 cevap
1

evet bende sorulardan sağlanan kazanç biraz daha artarsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum

1

muhteşem ötesi olur iki kuruş çok az bende sorucuyum inanın bunalıyorum

1

yeni üye oldum ama görünüse gore bencede az biraz yenilik ve artış bekliyoruz

1

bence de çok az 1-2 kuruş sorumani reklamda alıyor artık biraz yenilik biraz fiyat artışı gelmeli artık

2

bence de en azından sorulardan sağlanan kazanç biraz daha artabilir ya da sorularımıza gelen olumlu değerlendirmeler ve yorum sayısı bize ekstra kazanç sağlasa daha güzel olur. ancak bu şekilde yorum sayısı arttığı zaman kazancımız artarsa eğer gruplaşma var meydana gelebilir ve bu şekilde olduğunda da maalesef haksız kazanç sağlama yönünde girişimler olabilir. sorumani de bunu göz önünde bulundurduğu için sadece soru başına kazanç veriyor aslında bir bakıma iyi de bir şey olabilir bu. bu yüzden en azından soru başına kazanç iki kuruştan daha fazla olsa ya da farklı bir değerlendirme ile kazançlar artsa iyi olacaktır.

2

özellikle altın puan sorulardan çok sıkıldım. hep aynı soruları görüyorum bazılarına iki ya da üç kere cevap yazmışım ama hala duruyorlar ve karşıma çıkıyorlar.. çok sıkıcı bir durum ya ben de artı %5 veren soruları baktım bugün buradaki sorular daha eğlenceli geldi gerçekten bıkmışım o altınlı sorulardan.

2

dostum sorularda cevaplarını ne kadar uzun tutarsan gelen kazanç o kadar artıyor,mesela 10 cümleyle kazandığın yaklaşık 1 kuruş gibi bir şey ancak 20 kelime yazdığın bir şey 2 kuruş ediyor gelen fiyatlar tamamiyle sana bağlı dostum ve ekstra olarakda referanslardan da para kazanabilirsin referans sistemini de kullan boş bir sistem değil bilenler için gayet başarılı ve güzel bir sistem tabi vakt-i zamanında ödemesini yapıyorsa.

2

ben burayı soru bombardımanına tutarım ama işim dolayısıyla fazla giremiyorum.

3

olsa iyi olur kazanclar sanki düştü gibi ben uzun cevaplar yazıyorum nedense bir tl zor yapıyorum anlamış değilim gerçekten. yani düşünüyorum bazen neden böyle oldu acaba diye eskiye göre ben artık kazanamıyor ,eskiden fazla kazanç elde ediyordum.

4

evet haklısın ama tek sorular değil bence cevaplar da artmali bu soruyu +'layalim da görsünler .

3

bence de az veya tekrardan daha farklı yarışmalar başlayabilir.