1

bence dedaha iyi olur sorular daha çok bilgi sorusu ve bazı sorular gerçekten zor sorular olabiliyor. bu bağlamda cevap vermekte zor oluyor ve beyin bedava açılınca mecburen cevap vermek durumunda kalıyoruz. sonra da kopya içerik mi vas. gibi sorunlar doğuyor doğal olarak daha basit bilinebilir daha yorunlayıcı sorular sorulmuş olsa bence herkes daha aktif olur. yazma ve cevap verme becerisi daha iyi olacaktır bu sayede de beyin bedava sistemi daha geç işleyecektir bence. soru sorarken dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum bende sizin gibi zor sorular oluyor çünkü bazen bilmiyorsunuz ve geçiyorsunuz ancak daha sonrayine karşınıza çıkıyor cevaplamak durumunda kalıyorsunuz.

2

bence de iyi olur.ben de bu siteye zaten daha yeni üye oldum.daha kolay sorular ve yoruma dayalı sorular olursa eğer çok daha detaylı ve uzun cevaplar vererek hepimiz daha güzel kazançlar sağlayabiliriz diye düşünüyorum.

1

ya yemin ediyorum öyle zor ve saçma sorular karşıma çıkıyorlar ki, yarım saat araştırıyorum yinede cevabı bulamıyorum. 3, 5 kuruş kazanıyoruz bir cevaptan zaten. o zor sorulara o kadar zaman harcamaya gerek yok. değmez bence.
kim bilir hangi sitede hangi makaleyi okumuş, gelip burda soruya çevirip soruyor. hadi ara ki bulasın..
bu işte mantıklı davranmak lazım. araştırdığımız cevaplara değecek sorular sorulması gerekiyor. benim fikrim bu yönde.

2

herkesin fikrini belirtebileceği sorular daha çok cevap alır elbette. bilgi soruları hem kısa cevaplar oluyor hem de kopya içerik bakımından riskli. o yüzden fikir soruları daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. iyi olur. her türlü soru var zaten sitede. bir kez cevap vermeye başlayınca arkası çorap söküğü gibi gelir.

1

bende diyorum onu arkadaşlara ama anlamıyorlar malesef. hani kazanıyorsak hepimiz kazanalım. bende mesela 2 tane zor soru soruyorsam 3 tane kolay soru sormaya çalışıyorum ki, en azından cevap yazabilsinler. ama işte gel gelelim herkes böyle yapmıyor.