0

yemeğine göre değişiyor genelde kullandıklarım kimyon, karabiber, pulbiber, nane,

0

baharat olarak kırmızı bibieri çok tüketiyorum baya iyi tak veriyo bana göre genelde karışık çeşni kullanırım

1

yemeklerde hertürlü baharat kullanırım ve çokta severim. sadece biraz karabiberi ölçülü kullanırım .çünkü karabiber hapşırtiyor beni:)

0

baharat yemekleri ve salataları güzeleştiren birşeydir ve gerçekten benim olmazsa olmazım özellikle pulbiber karabiber kekik nane isot gibi baharatları çok fazla kullanırım. artık herşeyin üzerinde mutlaka dökerim

0

yani ben hiçbir şekilde baharatsız duramıyorum ama benim devamlı kullandığım baharatlar. karabiber
kimyon
pul biber
kuru nane
gerçekten de bunları çok kullanırım ve her yemeğimi de koyarım. çünkü çok güzel bir tat veriyor. her yemeğe de zaten baharat da atarım hiçbir şekilde baharatsız yemek veya acısız bir yemek asla yemem seviyorum .çünkü çocukluğumdan beri de hep baharat ve acılı yemekleri tercih ediyorum. eşim normalde baharat sevmez ister sevsin isterse sevmezsin ama ben ne seviyorsun onu yaparım o da onu yemek zorunda o annesinden öyle görmüş ama artık ben varım annesi yok benim yaptığım yemeği yiyor ve benim yaptığım yemeğe de beğenmek zorunda ve ben de çok şükür yemeğimi çok lezzetli ve çok da güzel yapıyorum annesi kadar lezzetsiz çirkin yapmıyorum bunun kıskançlıkla falan hiçbir alakası yok ciddi söylüyorum. hiç de güzel yemek yapmıyor hatta yemek yapmayı bile bilmiyor sadece bir pilavı güzel o konuda hakkını falan yiyemem ama ben çok güzel yemek yapıyorum komşularım bile çok beğeniyor gelen misafirlerim bile çünkü neden içinde baharat var.

0

yemeklerde en fazla tercih ettiğim baharatlar, tuz ,karabiber ,kırmızı toz biber ,pul biber, kimyon, nane ,kekik ve köridir.

0

yemeklerde en cok tercih ettiğimiz baharat tuz
karabiber
pul biber
nane
kekik
kimyon
isot