0

site çok sevdim ve çok değer verdiğim bir sitelerinin başında gelmektedir. sorumani ailesini ve sorumani ekibini ve sorumaniyi çok seviyorum. asla bırakmak istemiyorum ve kazancımı ve her şeyi günümde alıyorum. çok dürüst ve güvenilir bir site böyle zor bulunur diye düşünüyorum. senin sorun da dediğin gibi siteye farklı ödeme yöntemleri gelse çok güzel ve tadından yenmez bir site olur. yöneticilerin bunu düşünüp getirmeleri çok güzel olacaktır. gelecek kartlar ise papara kart ininal ve daha farklı kartlar olabilir. ama diğer yandan düşünüldüğünde küçük çocukların ve çoluk çocuğun siteye girmesi bu şekilde daha da kolaylaşacaktır. sitenin değeri kapasitesi ve ortamın derecesi düşecektir. bir yandan da sadece bu ödeme yöntemi kalsın diye düşünüyorum ibana kartla para gönderme çok güzel bir ödeme yöntemi oluyor iki taraflı da düşünülebilir. bu durum kişiden kişiye değişebilir. sorduğun soru hakkındaki cevabım bu şekildedir.

1

bana göre siteye farklı ödeme yöntemleri gelmesine hiç gerek yok.şu anda zaten direkt olarak banka hesabımıza paralarınız aktarılıyor. araba herhangi bir aracı olmaması çok daha iyi bir şey bana göre. zaten farklı ödeme yöntemleri kullanıldığı zaman muhakkak ekstra bir kesinti yaşanıyor. boşu boşuna bir kaç lira zarar etmiş oluyoruz. ama bu şekilde hiçbir türlü bir kesinti yaşanmıyor ve kuruşu kuruşuna banka hesabınıza ödeme taleplerimiz kadar tutar yatırılıyor. bazı siteler direkt bankaya yatırsalar dahi işlem ücreti adı altında bir kaç liramızı kesebiliyorlar. o yüzden bu konuda sorumaninin eline kimse su dökemez. gerçekten çok güvenli ve hızlı bir şekilde hesaplarımıza paralarımız aktarılıyor. zaten 18 yaşını geçmişseniz eğer rahatlıkla her bankadan bir banka hesabı açtırabilirsiniz. sadece burası için değil her zamanda ihtiyacınız olan bir şeyler bir banka hesabına sahip olmak. o yüzden ödeme eşiğine ulaştığınızda hesap açtırır ve mis gibi tertemiz paranızı alırsınız en güzeli bu bana göre.

0

zaten odemeler banka heaabina yapiliyor. dolambacli bie sekilde parani almiyorsun. direk hesabinda. suan bircok insanin banka hesabi vardir. e olmayan da gidip katilim bankalarından hesap actirabilir. hesap işletim ucreti almiyorlar hem. benim hesabimda kuveyt turkte mesela.