2

siteye mesajları silme özelliği gelmeli diye düşünüyorum. bu konu da bir şey yapılamaz mı artık?

mesajlar gerçekten çok karışmaya başladı. gereksiz mesajları silmek istiyorum ben artık. lütfen bu konu da bir geliştirme gelsin sorumaniye.

14 cevap
0

evet bence de lütfen mesajları silme seçeneğe gelsen çok karıştı artık orası ben sordum hani gerçekten bu gönderileri dikkate al bu mesajlar bölümü gerçekten çok karışık olur olmaz kişiler mesaj atmış ne olur da oraya silme seçeneği sağlayın lütfen

1

evet senin bu soruna ben de katılıyorum. siteye mesaj bölümüne silme özelliği gelseydi gerçekten çok iyi olurdu. çünkü bazı mesajlar geldiği zaman o mesajları bir daha görmek istemiyoruz ve silmek istiyoruz ama özellik olmadığı için mesaj orada kalıyor her mesaj bölümüne girdiğimiz zaman mutlaka o mesaj gözümüze çarpıyor onun için siteye yeni bir özellik mesaj silme özelliği gelseydi gerçekten çok güzel olurdu ve başarılı bir özellik olurdu.

1

site geliştikçe özellikler gelecektir elbette ama. mesajların silinmemesi bir çok zorbalığında önünde güzel bir engel bence. ayrıca mesajlarda yasaklı kelimelerde var. trafikte radar gibi düşünün ve radara takılmayın bence.

0

bu siteye geldiğimiz beri birçok arkadaşımla birlikte bu özelliğin gelmesini çok istedik ve hala istiyoruz. bu isteğimizi siteye aktarsak bile yapacaz deseler bile hala bu özellik gelmedi. bunun yanında birçok özellik istedik ama hala o özelliklerin gelmesini bekliyoruz. sorularda düzeltme var ama cevaplarda düzeltme veya silme gibi bir özellik yok.

0

bence de gelmeli slime ozelligi cunku bazen gereksiz insalarda rahatsiz edip ordan yaziyor bunlari silmek icin bir islemi yapilsa super olur.yada otomatik silinme ozelligi olmali.

0

bence de gelmeli mesajlari silme ozelligi. bazen oyle bir oluyor ki yeni gelenler cok mrsaj atabiliyor. mesaj kutum baya doluyor. sonra daha once mesajlastigim arkadaslaea mesaj atacagim diye o arkadasi araniyorum

0

bence de bazı yerlerde yanlış yazdığımız oluyor cevaplara ve bu yüzden çok sinirlerim bozuluyor yani benim. bence de buraya silme olayı gelmeli. ya da düzenleme gelmeli.

0

mesaj silme yok, yanlış yorumu kaldırma yok bir de cevaba yorum da fena olmazdı çünkü soruya cevap vermek yerine soru sahibi ile polemik haline gelecek söylemlerde bulunabiliyorlar. bu soru çok saçma şöyle böyle vb bunu engelleyecek birseyler yapmaları lazım

1

haklısınız arkadaşım, bende bunu sorumani ekibine belirtmiştim. bir konuda yazarken "isterseniz girip siz mesajlarımı okuyun, okuduktan sonra da bütün mesajlarımı silebilirsiniz" diye yazmıştım.
bazen mesaj işareti görüyorum. ilk üstte olmuyor, eğer daha evvel yazıştığım biri ise, ismi altlarda kalıyor onunda belirgin bir farklılığı yok anlayabilmek adına.
onlarda düşünüyorlardır sanırım, belki bir düşündükleri vardır, kim bilir.

1

yani gerçekten de artık şu mesajların silinmesi lazım bayağı bir birlikte mesajları olmaz böyle normalde uygulamanın geleceğini söylemişti sorumani ama gelmedi. bence bir an önce bu uygulamayı getirmesi lazım bizlerde şu gereksiz mesajlardan kurtulalım. bir de ben çok rahatsız oluyorum mesaj olaylarını ben silinmesini istiyorum anlayacağım sorumani sesimizi duyup hatta bu soruyla cevap verirse çok iyi olur. en azından uygulamaya getirmiş olur. yani bunun üzerinde çalışma yapmaları lazım ya gerçi discord sohbet varken orada bir hafta sonra mesaj uygulamasını getireceklerini söylediler ama getirmediler hani ne zaman gelecek bizler de artık beklemedeyiz sadece ben değil buradaki tüm arkadaşlarımız mesajlarını falan silmek istiyor.

1

ben yanlış yorum silme özelliği gelmesini istiyorum. ilk olarak o gerekli bence insanlık hali yanlış yazıyoruz silip düzeltme imkanı olmuyor sıkıntı oluyor .

1

sıkıntı olmadığının kanatındayım ama silinmesini bu kadar çok istenirse tabikide neden olmassın diyorum sorumani bu tür konulara sessiz kalmıyor en kısa sürede getirebilir ama bence en önemlisi kazançların artmasıdır cidden artık sorumanide zor kazanılmaya başlandı sebepini bilmiyorum çok üye geldi artık para konusunda sıkıntımı çekılıyor önceden böyle birşey olmuyormuş sorumani sessiz kalma bence bu duruma el atmanı istiyoruz ben artık bu sitede kalıcıyım ve her zamanda burada olacağım çünkü artık ödeme yapmayan çok site var insanları kandırıyorlar ama burası öyle değil burası hakkın neyse sana kuruş kuruş ödüyor çok güzel birşey.

0

siteye silme özelliği gelse güzel olur bence.

0

bence bir sorun yok mesajlar kalabilir dusuncesindeyim.