1

burada kopya içerik üretilmesi sonucunda öncelikle yöneticiler tarafından kullanıcılar uyarılır. tekrar edilmesi durumunda ise uyarıya gerek duymadan banlarlar. gayette iyi yapıyorlar bence. kopya içerik emek hırsızlığından başka bir şey degil. birebir alıntı yapan bir sürü kullanıcı var. sorumani de affetmiyor.

0

öncelikle sorumanide kopyala yapistir ve bide saçma klavyelere basarak orda hemen ben giyer ve üyeliğe son verilir artık.

1

önce site yönetimi tarafından tespit edilip uyarılıyorlar sonra da banlanarak siteye erişimleri engelleniyor. elde ettikleri kazançlarda sokak hayvanlarına mama oluyor. umarım bu yönteme kimse başvurmaz. bol ve hayırlı kazançlar.

0

once uyarilirlar kopya icerik ureten arkadaslar. daha sonra eger devam ederlerse ayni seye bu sefer banlanirlar. bence gayet guzel birsey. bizim hakkımızı yedirtmiyor kimseye sorumani ekibi.

0

kopya içerik üretenler önce uyarı alıyor. daha sonra da dinlemediği takdirde banlanıyor. mantıklı olan da o zaten. ben burda kendi özgün cümlelerimle yazarken başkasının kopyala yapıştır yapması çok adaletsizce. ve buna izin yok burada.