5

sizce sorumani.com kopya ve spam içerik üretenleri güzel banlıyor mu? :)

Her güzelliğin karşısında bir kötülük vardır. Kötülüğün karşısında Sorumani vardır.

Site kurallarını ihlal ettiğini düşündüğünüz kullanıcıları bize iletmeniz yeterli :)

96 cevap
0

guzel banlaniyormu derken zaten ilk bests adamlar belirtmis bunu bunu yaprsaniz banlanirsiniz.bu ne demektir bu tabiki bu kadar uyenin yazrak emek vererek yaptiklarini hice sayip emeklerini goz ardi etmektir.aciklama yapmasa neyse ama ben afdan yana deilim genede sorumani en guzelini bilir hayirli gunler.

1

sorumani bu konuda harikasınız. istekleri anında yerine getiriyorsunuz. sizlere bir kere daha teşekkür ediyoruz. daha iyi konuların ve kaliteli yazarların olduğu bir sitede olmak mutluluk vericidir.

0

sorumani cok siki bir uygulamadir ben ilk girdigimde bilmiyordum raskele gireyim dedim herhangi nir soruyu raskele salladim daha sonra sacmaladim tustakilara birkac kere salladim daha sonra bir baktim hesabima giriş yapamiyor sonradan anladimki balaniyormuş fakat daha sonra tebrik ettim cunku kimse komsenin hakkini yemesin adam akilli dusuncelerini yazssinlar
cunku sunu anladim ben o soruya kendi dusuncelerimi duzgun bir sekilde ifade edersenm o kisiye yardimci olurum yani belki hayatini degistirecegim bir yorum olur
hem yalan yanlis seyler yazarsam yarin birgun o kisi deduklerimi yaparsa onun vebalide uzerime kalir
cok guzel bir platform hem insanlara para kazandiriyor
hemde kisilerin dusuncelerini
halk arasinda paylasiyor boylece insanlar birbiriyle kenetlesiyor
fakat banlama konusunda
yuzde yuz haklilar beni banladilar ilk hesapta ve bu bana ders oldu allah razi olsun bu platformu yapanlardan sosyal bir platfor olmuş insanlar derdini dermanini bulmak icin soru sorup buna karsilik bekliyen duygu ve düsunceleri alirlar buda insanlari bircarada tutmayi vesile eder ben bu uygulamayi biri bana tavsiye etti begendim herkes kullansin kullanmiyanlar kullananlar oğretsin yayin etrainiza esi dostu hem sevindirin hemde esi dosta para kazandiran bir platformdur internet sitesidir
insanlari inandirmak zordur ama bunu anlatarak daha iyi bir sonuç olunabiliriz. banlanma cok kolaydir sorumani cok guzel banlar hele kendini uyanik zannedenler icin.

0

ben şahsen yeni kaydoldum pek bu konuları bilmiyorum ancak ilerleyen zamanlarda fikrimi söyleyebilirim.umarım herkes adaletli şekilde kazanç sağlamaya çalışır.hepimize kolay gelsin.

0

bence affedilmeli bir daha yapmaması için şans verilmeli

0

şu aralar çok kopyala yapıştır yapan üye oluyor onlar sanıyorlarki site öyle yaptıkları için ödemeyi yatırcak ama bilmiyorlarki site ödeme yaparken inceleme aşamasında geçiriyor cevapları falan bence şu an için biraz daha hızlı banlamanız gerekiyor diye düşünüyorum özellikle bir kaç eleman var sürekli kopyala yapıştır veya random atiyor ismini bilmiyorum bulunca onuda yazıcam tekrardan yani demek istediğim daha seri banlamanız lazım çünkü bizleri rahatsız ediyorlar.

0

ben hiç denk gelmedim kendi adıma söylüyorum bunu ama herkes çok memnun bu platformdan ki bu da işin eğlenceli kısmı ben banlanana da saçmalayana da cıvıtana da denk gelmedim henüz. belki de çok fazla zaman geçirmediğimdendir dek gelmeyişim ama çk memnun olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. ha bu arada şu kazanç çok yavaş artıyor bu konuda bir yenilik yapılabilir mesela soru eşitliliği arttırılabilir veyahut daha fazla kazanç sağlayacak sorullar sunulabilir. kazancında değilim ama bu insana motivasyon kynağı oluyor. yada daha sürükleyici sorular sorulmalı daha akıcı cevaplar için. gerçekten bazen o kadar saçma sorular oluyor ki verce cevap bulamıyorum. yada cevap istenilen karakter sayısını dolduramayack kkadar kısa oluyor. uzun cevalı soru yok millet cevabı tamamlamak için ne yapacak ister istemez saçmalıyor tabi nu konuda birşey yapılırsa daha güzel ve daha verimli olabilir bu platform dediğim gibi

0

bu konu hakkında sorumani'ye teşekkür ederim. hızlı bir şekilde banlıyorsunuz. geçenlerde satırlarca "m" harfi yazan bir arkadaş gördüm. bunu hangi kafayla yapıyorlar bilmiyorum. bu hak yemektir. kendini akıllı sanmaktır. bizleri ve sorumani'yi aptal yerine koymaktır. bu yüzden çak diye engelliyor sorumani ekibi. ayrıca yeni üyelerimize örnek okuyor bu engellemeler. aramıza yeni katılan arkadaşlarımız bu hataya düşmezler umarım.

0

bence banliyordur herkesin günahı boynuna bazen öyle uzun yazılar ve sanki bilgisayardan çıkılmış.oldugu aşikar inşallah banlaniyordur çünkü biz burda bilgimiz.olsun olmasın genede yazıyoruz bildiğimiz kadarı.ile bazıları da.kurnaz sanıyorlar kendilerini başladığınızı düşünüyorum çokta iyi yapıyorsunuz adaletli olması için böyle.olmasi da gerekiyor

0

bence surunami.com sitesi kopyalama yapanları banlıyordur.

0

evet gerçekten güzel bir anladığını düşünüyorum.herkes aslında burada kendi yemeğini almaya kalkarsa hiç bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. ama bazı arkadaşlar uyanıklık yapmaya çalışıyorum sağdan soldan sitelerden bilgileri tamamen kopyalıyor ve buraya yapıştırıyor. tabii ki bunun hemen yakalanabileceğini tahmin ediyoruz. çünkü karşımızdaki ekipverdiğimiz cevapları zaten para çekerken kontrol ediyor ve her şeye rağmen yakalanma imkanı var yani. ama ekip yakalamadan da biz yakalarsak onlara bir faydamız olur ve her şey daha kolay ilerler.bu yüzden böyle içerikler gördüğünüz takdirde ekibe bildirmeyi unutmayalım arkadaşlar. herkesin emeğini çalıyorlar böyle yaparak.herkes kendi fikrini ve düşüncesini ortaya koyarsa hiçbir sıkıntı olmadan hem para çekersiniz hem de banlanmadan veya uyarı almadan rahat bir şekilde herkes kazanabilir. bunun o kadar da zor olduğunu düşünmüyorum yani. sorunmani ekibi kazandıktan sonra zaten üyeler daha fazla kazanç sağlıyor bence. çünkü yaptığı yarışmaları da görüyoruz ki gerçekten ne kadar para dağıttığını bu yüzden milletin hakkını yememeye dikkat etmelisiniz.

0

banlıyor çünkü ben yaşadım siteye ilk üye olduğumda rastgele 50-100satır tuşlara basıp yolluyordum hesabı anında banladılar. tabiki bu çok iyi bişey birileri gidip rastgele biley yazıcak para gelicek birileride uğraşıcak ama onun kadar alamıyacak yok böyle bir dünya.

0

1 kişi var saçma içerik yazıyor ve onu hala banlamadınız. her yerde karşıma çıkmıyor. kimleri banladınız şuana kadar onu bile anlamadım ki.

0

kopyala yapıştır sisteminini nasıl uyguluyorsunuz bilmiyorum ama güzel bir sistem olduğu kesin. her mesajı teker teker okuduğunuzu düşünmüyorum ama güzel bir sistem olduğu aşikar. biz kendimiz cevaplıyoruz soruları onlar ise kopyala yapıştır yaparak para peşinde oluyorlar bu sistemi doğru buluyorum. saygılar ve kolay işler diliyorum.

0

simdiye kadar hiç kopyala yapistir yapmadım ama eğer gercekten banliyorsaniz çok iyi olur nedeni biz esekbasimiyiz burda kendi elimizi yoruyoruz bizim aklımiza hiç gelmiyormu sanki kopyala yapistir olayı bazilari bir tek kendisini kurnaz saniyor ama yaniliyor örneğin dün bir üye gördüm baska bir üyenin cevabini kopyalamis aynisini atmış umarım o üyeyi sizde görür ve en kısa sürede banlarsiniz çünkü banlarsaniz bizim hakkımızı kötü kisilerden korumus olursunuz böylelikle bizde size minettar oluruz herkes kendi kazancini kendi emeğiyle kazandığı zaman o para helal paradır ancak hile hurda döndüğü zaman ben deliriyorum haram para oluyor ne gerek var öyle yapmaya biraz uğraşın ve kendi el emeğiniz kendi bilginizle para kazanın baskasinin hakkına ve emeğine göz dikmeyin.

0

kopyala yapıstır olayına ban getirmeleri gercekten güzel olmus.ne yav kopyala yapıstır bedava para kazan yok ya ))) öyle yok 3 liraya 5 köfte olayı.kazanmak ıstıyorsan emek harcamalisin.emek olmadan para olmaz ıs olmaz gelir olmaz basarı olmaz hıc bır sey olmaz.emek vereceksın calısacaksın üreteceksın kendin yazacaksın kendin cızeceksın.oturdugun yerden kopyala yapıstır yontemi ile para kazanılsaydı buradakı herkes zengın olurdu.bıraz parmak calıstır yav cok zor bısey degıl bu.az kafanı calıstır az parmaklarını calıstır tmm ıste bu bu kadar zor bir seymi yav.insanlar suraya ıkı kelam yazmaya üsenir hale gelmis.yazık gercekten cok yazik.

0

bence iyi banlıyor iyi bir sistem olmuş şahsen

0

evet çok iyi banliyor. aslinda hepimizin hakkını koruyor. kimi arkadaşlar hemen kazanç sağlamak istiyorlar. bunun icinde değişik yerlere ve baska yollara başvuruyorlar. ama sorumani kurucusu bu haksızlığa boyun eğmiyor ve hemen onlari engelliyor. bu sistemden gayet memnunum . ama her soru icin uzun uzun yazmak zor oluyor. ama ne yapalim mecbur yapmak zorundayiz. ben yazmak zorundayim çünkü sevdiğim kıza hediye alacağım bu yuzden baya bir kazanc sağlamam lazim . cok beğendiği bir ayakkabı var ona onu alacağım ve ona süpriz yapacağım. benden ayri ama beni hala sevdiğini düşünüyorum. belki bu hediye aramizdaki buzları eritecek. ben herseyden bir umut ediyorum. ama insallah umdugum sey olur. çünkü üzülen yine ben olacam. bu aşktan her zaman yara alan benim ama ondan vazgeçmeyen deliler gibi sevende benim. ne yapayım bir umutla elimden geleni yapıyorum gerisi allah a kalmış. ya bir insan usanır vazgeçer ama ben pes etmekten yana degilim . ben onu kolay kazanmadim. ve boyle de kolay kaybetmiyecem. onu geri kazanmak için elimden ne geliyorsa yapacağım. onu mutlaka kendime ger bağlamaliyim. ona kendimi geri sevdirmeliyim. her şey insanin elinde ister o kişiyi kendinizden nefret ettirirsiniz isterseniz kendinize aşık ettirirsiniz. ben kendime aşık ettirdim . ama benden sebepsiz yere ayrıldı. evet her insan hata yapabilir ama ben her hatami kabulm ederim. yeter ki bana geri dönsün. ben onu çok seviyorum. onuna beni sevdiğini biliyorum. ama birşeyler onu durduruyor. soylemek istedikleri seyler var ama söyleyemiyor. birseyden korkar gibi ama ne olursa olsun ben ondan vazgeçmeyeceğim. ondan başkasını da hayatima almayacağım. ben uğrunaherşeyimi vermeye razıyım.

0

haksızlık olmaması için güzel ve mantıklı bir sistem

0

dinsizin hakkindan imansiz gelirmis eminim kesin banlıyordur. cünkü ortada emek yoksa elbet karşılığını verirler. sonuçta emek olmadan yemek olmazmış insanlar emek verecek ki karşılığını bulsunlar .bu uygulamada boyle haksız kazançları izin vermeyecektir adım gibi eminim