0

yirtik modasi. yirtik modasini asla giyemiyorim.

0

valla son zamanlarda o kadar saçma sapan moda trendleri oluyor ki baktığım zaman asla giymem diyeceğim bir sürü moda trendi vardır. mesela kamuflaj kıyafetleri asla giymem. yani askeri desenli pantolonlar , ceketler çok abartılı geliyor bana. hadi t-shirt şapka bir derece ama tamamen o şekilde giyinmek bana göre değil. bir de çok fazla taşlı tuşlu kıyafetleri giymem. çok bayağı duruyor bana göre. sürekli düğüne gider gibi giyinen insanları da hiç bir şekil de anlayamıyorum. ayrıca transparan kıyafetleride asla almam. az bir şey bile içimi gösteren bir kıyafeti kesinlikle almıyorum. sırf bu takıntım yüzünden senelerdir kendime beyaz pantolon alamıyorum. hangisini giyersem giyeyim sanki içimi gösteriyor gibi geliyor çünkü. yaz ortasında da kap kalın bir beyaz pantolon alamıyorum. içimde kaldı resmen millet nereden buluyor hem fazla kalın olmayan hem de içlerini göstermeyen beyaz pantolonları gerçekten anlayamıyorum. :d

1

yani şöyle söyleyim kardeşim tesettürlü bir bayan olduğum için dar,vücut hatlarini belli eden kıyafetler tercih etmem. dikkat ederim kıyafetlerime ve başörtüme.

0

benim asla giymem dediğim kıyafetler aslında şu tarz kıyafetlerdir. çoğunlukla fosforlu renklerden uzak dururum çok göz alıcı ve gözü yoran renkler hoşuma gitmiyor ama bazı fosforlu kıyafetler var ki model olarak güzel oluyor fakat bugüne kadar hiç fosforlu bir kıyafet almayı düşünmedim ve giymedim. bunların yanı sıra çok desenli ve çiçekli kıyafetleri giymeyi tercih etmiyorum. parlak deri görünümlü olan kıyafetlerde hoşuma gitmiyor. her renk kıyafet giymeyi tercih ederim fakat bunun sebebi bana yakışmış olabileceğidir. beni çok sıkan ve memnun etmeyen kıyafetlerden uzak dururum. ve yaka kısmı çok açık kıyafetler giymeyi tercih etmiyorum bunun nedeni ise rahat hareket edememek. boğazlı kazakları ,trikoları severim fakat hiç çünkü boğazımı sıkıyor gibi hissediyorum. bir de havuç pantolonlar benim vücuduma göre olan pantolon tipi değil. sanki şalvar gibi oluyor ve hoşuma gitmiyor bu durum. renkli pantolonlarda pek hoşuma gitmiyor.

0

yırtık kot modasını hiç giymem... hatta o yırtık kot, yırtık tişört modası filan var ya. o ne öyle hayvan saldırmış gibi. saçma buluyorum yani yırtık kıyafet modasını.