0

evet ya herkes sacma sapan sorular soruyor yada tarih hakkında soruluyor araştırma yapmak lazım araştırma yapıncada kopya icerik olur diye korkuyoruz.

0

bazı sorular birbirinin bir benzeri aynı tarz bu sorularda çok basit oluyor

0

güzel, mantıklı, anlamlı ve bilgileyici sorular olsa burada herkes memnuniyetle karşılar, anasayfa da bu kadar çok gereksiz sorular var ki bakmak bile istemiyorum artık.bir bir aralarından seçiyorum ki bulmakta çok zor oluyor, kısıtlama bir açıdan iyi ama kimsenin özgürlüğünü kısıtlayacak durumda sebep de olmak istemiyorum çünkü içim rahat etmeyecek.bunun sorunu giderilir umarım en kısa zamanda, şikayetler çoğalıyor bu hoş değil.

0

bence böyle bi kısıtlmaa getirilirse çok saçma olur insanlar da birşeyler kazanmak peşinde engel olmamalı

0

katılıyorum şahsen ben çok fazla soru soramıyorum yani beyin bedava modu hemen aktif oluyor bu insanlar böyle üstüste soru soruyor onu da anlamış değilim .hatta burada bir arkadaş sürekli yemek tarifleri falan paylaşıyordu o kadar uyarmamıza rağmen hala üstüste yemek tarifi falan soruyordu yani benim anlamadığım o yemek tarifi soran arkadaşın kaç tane soru sorma hakkı var bilmiyorum kesinlikle sorumani buna çözüm bulsun.

0

sorumani ekibi, cidden siteden soğuyorum. yeter artik! yetkili arkadaslara sosyal mecralardan konuyu ileteceğim bizzat.

1

bence en iyisi konu başlığı getirsinler yada konu kısıtlaması getirsinler.

1

katılıyorum. yada başka bir çözüm önerisi de sunmak isterim. sırf soru sormak amaçlı sorular yayınlanmasın. mesela ne gibi bunlar? atıyorum aydın'ın plakası nedir,kütahya'nın plakası nedir? tarzı plaka merakı. yani bu bilgi zaten tek cevaplık aynı zamanda hangi arama motoruna yazarsak yazalım saniyesinde ulaşabileceğimiz bir konu.birde sabit hat kodları yayılmaya başladı. ankara'nın kodu ne,216 nerenin sabit kodu tarzı...burasının araştırma yapmaya şevk ettirici bir yapısı var bence bu bozulmamalıdır. ben bu tarz soruları gördükçe açıkcası cevaplamak istemiyorum.ve platformu daha az kullanmama sebebiyet veriyor.

1

kesinlikle katiliyorum.
soru sorma limitini mumkunse yeni uyelere koyun.surekli burad takilanlar zaten boyle birsey yapmiyor

1

o nedir bu nedir diye benzer soru soranlar tespit edilmeli.

1

katılıyorum abi sana devamlı hergun birileri çıkıp şuranın nesi meşhur,burayı kim feth etti ,su yemek nasıl yapılıyor, su tarih de neler oldu, devamlı arka arkaya aynı sorular egleniyoruz ,para kazanıyoruz diyoruz ama bazen insan sıkılıyor. dün ben fazla görmedim iki tl yaptim ,sadece dün girmek istemedim yani. @sorumani bence de limit koyulmali soru limiti gelmeli yada insanları uyarmak lazım ,devamlı aynı soruyu peş peşe sormasinlar. gerçekten çok sıkıcı oldu.

1

ben bununla illigi sorumani mesaj attım daha cevap gelmedi. aynen katılıyorum sana ya taramalı tüfek gibi soruyorlar, hiç mi yorumluyorlar anlamıyorum.

1

hayır öyle şey olmaz. bilgi sorusu soranlar napacak. saçma soruları sistem reddetse daha iyi olur.