0

evet çok güzel olurdu ve sorular gittikçe daha da saçma bir hak alırdı muhtemelen. soru sormak için yarışa fala girilirdi bence. ama yinede fena olmazdı.

0

her soruya verilen cevaplar beş kuruş kazandırsaydı iyi olurdu

0

çok güzel olurdu ama bu sefer de sorumani sitesi sorularla yığılı bir site haline gelirdi herkes soru sorar cevap veren kişi sayısı azalırdı. bence her ikisine birden zam yapılırsa daha iyi olur soru sormak en azından üç kuruş olursa ve cevaplarda en az iki kuruştan başlarsa daha iyi olacağını düşünüyorum insanlar böylelikle biraz daha azimle çalışırlar ve sorumanisitesi daha da gelişir diye düşünüyorum.

0

o kadar güzel olurdu ki.. ben yeni üye oldum ve şuan 2x bonusu olmasına rağmen bile kazandığım mebla az geliyor. 2x bonusu bittikten sonra bilemiyorum ne kadar olur.. iyice az olacak herhalde..

0

mükemmel olurdu daha çok kazanç sağlardık sonuçta burda para kazanmak çok zor oluyor saatkerimii harcıyoruz ama işte çok az kazanıyoruz biraz daha üyelere ilişkin iyileştirmeler olabilirdi diye düşünüyorum umarım gelecek zamanlarda böyle güzellikleri en azından arada yaparlar bize

0

sorular 5 kurus olsa iyi olmaz mi bana birseyi hatirlatti :d :d ben bu siteye daha bir haftasini ya doldurmus ya da doldurmamis bir zamanda uye olmustum... site cok yeniydi yani anlayacagin... firindan yeni cikmis ekmek gibi... neyse.. o zamanlar sorular 1 kurustu... bizde sorular az kazandiriyor diyr hep cevaplara yoneldik birkac arkadas... ama o zamanda da xevaplar biraz daha iyi kazandiriyordu... mesela suan 10 satir bir cevap 12 kurussa o zaman 15-17 kurus filan kazandiriyordu... suan kazanclar rayina otrmus vaziyette... pek degistireceklerini zannetmem... ha belki crvaplardaki kazanclarda abir oynama yapabilirler ama soruda yapacaklarini dusunmuyorum... sebebine gelince; site yonetimi zaten sorudan ziyade cevap yazmasini istiyor yazarlarinin... suanda da sadecr sorudan giden yazarlar oldugundan dolayi sitede cok cabuk beyin befava geliyor. yani sirf onlarin sorduu soeular yuzunden bizim aklimiza gelen sorulari soramiyoruz ve o an ucup gidiyor. bende en sonunda ne yaptim... telefonumjn not kismina not dusuyorum sorulari. bryin bddava acilinca bir iki bir iki soruyorum... en azindan hem soru sormadim demeyeyim diyr hemde crvaplardaki kazanclarimdan olmamayim diye... yani tabi soru basina ucretler biraz artsa iyi olur tabi ama.. iste sirf soeu sorulmasin diye kazanclarini yukseltmiyorlar sorularin. ben buna bagliyorum soeularin bu kadar dusuk olmasinin.

0

evet ccok guzel olurdu cunku bir uzun yazi yazsaydin 1 tl daga cabuk kazanirdin bence ama bu site bize cok gizel cunku 24 saat aktif olursan gunde 10 tl bile para kazanirdin sinirsiz soru bence bu site cok guzel cunku bu siteyi cok begendim faliva 3 haftadir kullaniyorum benim jazancim simdi 12 tl.var simdi bugunde 15 yapicam artik

0

olabilirdi tabii ki fakat her işin altında yatan bazı nedenler vardır. üyeler tarafından istensede yapılamama durumu vardır.

0

soru başına 3 kuruş verse oda iyi yani iki kuruş fazla kazandırmıyor ama bu seferde herkes daha fazla kazandırıyor diye soru sormaya başlarlar ve kimse soruları cevaplamayınca ortada cevaplanmamış çok soru kalır diye düşünüyorum. yoksa sorumani buygun konuda duyarlı yani bizi dinlerlerdi.

0

çok güzel olur ama öyle birşey yapabileceklerini sanmıyorum.