0

diriliş ertuğrul
halka
the walking dead
eskilerden: kurtlar vadisi

0

şuan favori dizim halka ve denk geldikçe kalk gidelim

1

iyi olan bütün dizileri yayından kaldırdılar. behzat ç. , leyla ile mecnun gibi artık piyasada saçmalıktan öte bir dizi yok.

2

çukur dizisinden sonra benzer şeyler yapılmaya başladı. çoğu suç örgütleri üzerine. halka, kuzgun, çarpışma vs. öncesinde de hep şiddet, silahlar vardı zaten eşkiya dünyaya hükümdar olmaz, sen anlat karadeniz. böyle hayatlar yaşamıyoruz. geçim sıkıntısı, hayat telaşı zaten yeteri kadar stresliyiz.

ben jet sosyete'yi izliyorum. o da survivor'dan sonra yayınlanarak biraz izleyici kaybettiriyor ama yine de bu ülkenin gülmeye ihtiyacı var ve güldüren bir dizi. diğer hepsi entrika, kavga, ölüm, şiddet, gibi olumsuz diziler. bu işlerde yapılsın ama şu an tüm kanallarda olması çok itici.

0

eğer şimdiki türk dizilerini soruyorsan hepsinin kötü olduğunu düşünüyorum.nedenine gelirsek hiçbiri bir şeyler katmıyor bununla birlikte şiddet,kabadayılık gibi pek de insancıl sayılmayan davranışlara yol açıyor ve normal olmayan her şeyi normalmiş gibi gösteriyorlar.rtük argo kelimeleri yasaklarken bu tür olayları gözümüze sokmaktan çekinmiyor.bunları da göz ardı edersek en azından mantığa dayalı bir dizi olabilirdi.bugüne kadar baktığımızda en iyi dizilerden birisinin leyla ile mecnun olduğunu görebiliriz.dostluğu,umudu gösteren güzel bir dizi.bunun haricinde black mirror,breaking bad..gibi dizilerin iyi olduğunu düşünüyorum

1

benim izlediğim tek mükemmel dizi var oda seviyor sevmiyor

0

pardon bide çukur vardı untmusum he bide inadına aşk

0

söz var söz candır ya söz neyse bol bol mesaj atınca bol bol para kazanıyoruzmu acaba :d

0

flash varda heralde burada uzatmak moda oldu acayip boş yapılıyor

1

bence en iyi dizi diriliş ertuğrul isimli dizidir. her çarşamba izliyorum süper bir dizi gerçekten.

1

evet söz 1. sezonda mükemmeldi 2. sezonda aynı ama 3. sezonda afedersiniz ama bokunu cıkardılar yok yavuz kendini polat alemdar sandı ateş de bi gidip bi geliyo kafasına göre ama hala seviyoruz biz bu yolda söz verdik dönüs yok artık sanlı bayragımız dalgalanssın sani sanlansın söz söz söz söz

0

evet çukur dizisinin iyi olduğunu düşünüyorum yani aslında göreceli bir durum bana göre ben beğeniyorum enazından özellikle 1. sezon daha iyiydi. aksiyon sahneleri bol olduğu için izletiyor kendini açıkcası. bunun yanında yeni başlayan yüzleşme adlı dizi var oda güzel bir dizi gibi görünüyor ancak devamı eder biter mi yakın zaman da onu bilemem. kadın dizisi yine güzel bir dizi. birde poyraz karayel çok güzel bir diziydi gözlerim poyraz aramıyor değil yani keyifle seyrediyordum bir zamanlar. yabancı olarakta beğendiğim bir çok dizi var özellikle prison break çok kaliteli güzel bir dizi breakin bad, süpernatural, walking dead lost gibi diziler de bence izlenilenilenilir aksiyon ve güzel kurgusu hikayesi olan diziler diye düşünüyorum.