0

kişisel gelişim kitapları okumanızı tavsiye ederim hayatınızda büyük bir etkisi olur

0

birçok kitap var saymakla bitiremeyecegim. ve beni derinden etkileyen. ancak şunu diyebilirim halil cibran in ermiş kitabını bitirdim ve kesinlikle tavsiye ederim. şimdi ise nietzsche 'nin böyle söyledi zerdust kitabını okuyorum. ve güzel gidiyor.

0

bir çok kitap var; serenad, rüzgarlar hep gençtir, tutunamayanlar, fakat müzeyyen bu derin bir tutku, albayım beni nezahat ile evlendir, ermiş gibi gibi..

0

sel
sunguroğlu
yanık buğdaylar
babasının oğlu
dan brown serisi
alacakaranlık serisi
......

0

suç ve ceza, sefiller, otomatik portakal, çavdar tarlasında çocuklar, kürk mantolu madonna, kuyucaklı yusuf, çalıkuşu, içimizdeki şeytan, bir kadının yaşamından yirmi dört saat, bilinmeyen bir kadının mektubu, bir çöküşün öyküsü, hayvan çiftliği, olasılıksız, angela'nın külleri, veronika ölmek istiyor, şah mat, kardeşimin hikayesi, serenad, son ada, bir kedi bir adam bir ölüm, bir psikiyatristin gizli defteri, aynı yıldızın altında, ateşböceği yolu, psikopat, otopsi, mimar, istanbul hatırası, ardımda kalanlar, öksüzler treni, böğürtlen kışı, mart menekşeleri, elveda haziran, son kamelya, yağmur sonrası, yeşil deniz kabuğu, kelebek adası, delirtici düşlerin dexter'ı, değerli dostum dexter, dexter karanlıkta, akıllı tasarım dexter, babam öldüğünde ağlamadım, sokak kedisi bob, bob'un dünyası, alacakaranlık, yeniay, tutulma, şafak vakti, meğer annem haklıymış, türkleri anlama klavuzu, fareli köyün kavalcısı ve saz arkadaşları, sis ve gece, şeytan ayrıntıda gizlidir, sadece başbakan okusun, psikiyatrist ve şizofren (wulf dorn'un yazdığı diğerini henüz okumadım çünkü)

0

bir delinin hatıra defteri cok güzel bir kitap alamnızı okumanızı siddetle öneriyorum

0

iyi olduğunu düşündüğüm birçok kitap var. bunlardan bazıları şunlardır: uçurtma avcısı, simyacı, alamut, incir kuşları, bülbülü öldürmek, çivisi çıkmış dünya, bir çift yürek vs.