0

şimdi hiç çekme talebinde bulunmadım siteye fazla ufrassam 25 tl bitirmişti ve şimdi 19 tl birikim yapmışım ve bunu 20 tl yaparak daha fazla kazanmaya vali sıcak çünkü bu 2 kat kazanç olmadığı için için fazla kazanmadı en son 18.70 krs ve sabahtan beri toplam 10 soru çözdüm ve fazla kazanç sağlamadı bana 2 kat kazanç olunca daha güzel.

1

referanslardan kazancım 33 lira, tüm zamanlar kazancım 186 lira. 175 lira ödeme aldım. yazmaya ve yeni aktif üyeler kazandırmaya devam.

1

yaklaşık 1 aydır sorumani.com sitesine üyeyim. şu an için "kazanç" sekmesine tıklayıp baktığımda 8.35 tl kazanmışım. çok azı 2 alt üyemden, kalan büyük tutar ise benim sorduğum sorulardan ve sorulara yazdığım cevaplardan birikmiş durumda. sitede ne kadar aktif olursanız kazancınız da o kadar fazla oluyor. biriktirmeye devam :)

0

bugün kayıt olup bugune kadar toplam 1 tl biriktirmişim başarılarımın devamı için çabalamaya devam edicem :d

0

son güncel kazandığımı söyleyeyim ben. dünkü yatan ödememle ve suan kazanç kısmında gözüken paramla beraber toplamda 56 tl kazandım ben. ve bunu iki haftada yaptım. biraz fazla uğraşırsam inşallah kısa zamanda yine bir ödeme talebinde bulunmak istiyorum.

0

şimdiye kadar bu siteden toplamda 66 lira biriktirdim

0

bugune kadar mi? ben bugun anladim :d 25 tl cekim taebinde bulundum. hatta dun yatti hesabima ve suan o paradan hariç 7 liranin ustune ciktim iki gunde

0

daha cekebilecek sınıra daha gelemedim

0

daha çekebilecek sınıra gelmedim .

0

vallahi ben bugüne kadar yedi buçuk lira para kazandım daha bir kere bile çekim talebi vermedim

0

en son baktığımda 4 liradan 7 liraya çıkarmıştım simdi girip bakamiyorum kaç tl olmuş diye :d sanirim biraz daha ugrasirsam sitede bugun 5 tl nin uzerine cikartirim. fazla girmiyorum zaten siteye