0

ben daha siteden herhangi bir miktarda para çekemedim ancak çekeceğimi düşünüyorum sizlerin yorumlarıyla birlikte bu siteye güvenim tam ve paramın yatacağına inanıyorum. sizlere inanıyorum inşallah yalan söylemiyorsunuzdur boşu boşuna emek harcamayalım burada yoksa. ama site çok güzel ve güzel işliyor. ama şunu demeliyim ki, site cidden bu zamanlara göre iyi bir şekilde para kazandırıyor. yani nasıl desem, şimdi gidip o kadar gün boyu çalışıp yorulacaksın ve eve geleceksin. eğer paran yetmiyorsa en iyi site bu site. resmen ek gelir elde edebilirsiniz ailecek her gün girebilirseniz.

0

ben toplamda yüz elli lira olmak üzere üç kez ödeme aldım. dördüncü ödememe de az kaldı inşallah bir kaç gün içerisinde dördüncü ödememi de alacağım. sizlere de bol kazançlar diliyorum arkadaşlar.

0

siteden 7 kez ödeme aldım sorunsuz bir şekilde. ödeme limitine geldiği an ödeme talebinde bulundum ve toplamda 175 lira ödeme aldım. şu an sekizinci ödemem için yazmaya devam.

ödeme talebi eşiğini geçmeli biraz kazandığınız tutar. çünkü cevaplar incelendiğinde silinirse bakiyeniz eksilecektir ve 25 lira olmadığı için paranız hesaba geçmez. sizde neden ödenmedi diye düşünürsünüz. o yüzden ödeme talebinde bulunduktan sonra da yazmaya devam edin mağdur olmamak adına. bol kazançlar.

1

henüz alamadım, biriktirmeye ve alt limite ulaşmaya devam :)

0

hayir hala alanadim ama alicam cunku suban 14 50 tl var simdi ama az kaldi simdi 3 haftadir ugrasiyorum emegimin karsiligi bu ana bende ilk gunde basladigimda fazla bisey bilmiyordum dedim basladim kazanmaya artik bilmiyordum uzun cevap yazarak dafa dazla kazanirsin diye bisey bilmiyordum artik 100 soru cecapladim 3 gunde 1 tl verdi basladim bir guzel soru karsima cikti ve soruyu uzun cecap yazicaktim ama 3 satir yazi yazdim 4 krs verdi bana bende artik uzun cevaplar yazdim .

0

daha kayıt olalı 3 gün oldu 31.01.2019 tarihinde kayıt oldum ve şuan bakiyem yaklaşık olarak 3 tl civarında günde ortalama olarak ayırdığım sürem 3 saat civarıdır bu kazanç az gibi geliyor ama yapacağım bir şey yok tek para kazanma gayemin olduğu site burası az önce okuduğum yazılarda ne kadar uzun cümle kurarsak aldığımız paranın daha da fazla olacağını ve seviye diye bir sistemin olduğunu öğrendim.bu taktiklerle yazmaya dikkat edeceğim.özellikle imla kurallarına ve verdiğim cevapların doğru olup olmadığına dikkat ederek bu siteden alt çekim tutarı kadar çekim yapma gibi bir hedefim var umarım kısa bir süre içerisinde çekerim de en azından yemek masrafım çıkar ayrıca referans bulmak da çok çok önemli bir şey ben şuana kadar daha referans ile kimseyi üye yapamadım sanırım bu yüzden de kazancım artmıyor yakın zamanda birilerini üye yaparsam daha da kısa bir süre içerisinde 25 türk lirası barajını geçeceğimi ümit ediyorum. sizlere de iyi kazançlar diliyorum unutmayın ne kadar uzun ve düzgün kurallara uygun cevaplar yazarsanız o kadar daha fazla para hesabınıza geçer ve bu para ile istediğinizi yaparsınız.

0

henüz alamadım yaklaşık 4 gündür bu siteye üyeyim ve henüz 0.78im. o da genel olarak girmeyişimden kaynaklanıyor. kimisi 2 günde 10 lirayı aşacak duruma da gelmiş üstelik. o biraz çaba ve vakit ayırmakla alakalı oluyor. ne kadar emek ve ekran, o kadar para diyelim.

0

evet ben buradan ödeme almıştım, toplam 66 tl ödeme aldım hiç sıkıntısız yapıldı ödemem

0

evet ben iki defa ödeme aldım. birazdan da üçüncü ödeme talebimi oluşturacağım. inşallah salı gününe kadar yatar yaaa..

0

ben daha alamadim. limite ulasip cekemedim yani.. ama simdi cok yakinim limite ve biraz daha ugrwsmama bakiyor odeme talebi olusturmam icin

0

ben burda bir ayda tabiki çok aşırıda kalmadim ama toplamda ise 111 tl ödeme aldım 25+43+43 die o yüzden tesekkur ediyorum sorumani ekibine şuan için 4. ödeme için yeni basşladim kısa sürede onuda biriktircem yakında bir 2 kat kazanc daha olur diye düşünüyorum yada yarışma şekli die.

0

bakalım alacz inşallah bir kuruş az ama ve bu soru için ödül paylaşımı ne ile oluşuyor merak içindeyim

0

ama baya zamaninizi ayirmaniz lazim alabilmek icin

0

alan var arkadasim isteyene görüntüsüyle atabilirim

0

umarım alan olmuşturda boşuna burada çaba sarf etmiyoruzdur

0

evet bende birkaç gün önce 25 tl para çekimi yaptım güvenilir bir site ben memnunum .biraz çaba sarf etmeniz gerekiyor sadece paranızı alıyorsunuz.

0

yeni üye olduğum için bilmiyorum ama arkadaşlarım ödeme almışlar güvenebilirsin.

0

ben de yeni üyeyim en çok merak ettiğim şey de bu. acaba fazla mı abartıyorlar diye biraz daha araştırma yapıyorum

0

sorumani tanışalı daha 2 gün oldu ama kendini baya bu siteye verdim yaklaşık 13 tl param birikti sorular sordum cevaplar yazdım şansıma 2x daha fazla para veriyormuş bu gün itibariyle bitti buna çok üzüldüm çünkü kendime bir rakam belirlemiştim hesaplamalar yapmıştım şu kadar soruya cevap vereceğim şu kadar para kazanacağım diye ama olsun daha sık çalışarak sorumani sitemizi hep birlikte geliştirirsek daha fazla bizlere para vereceğinden emin olur çünkü ben daha geleli 2 gün oldu bu site benim güvenimi kazandı evet daha ödeme almadım ama okadar kaliteli insanlar var ki sorulardan anlıyorsunuz bu kaliteli soruları soranların olduğu bir sitede yalan söylicek halleri yok 25 tl miktarını doldurunca paranızı ödeyecektir ve sitenin çok güzel bir gaza getirişi var o para biriktikçe insan hırslanıyor soruyor cevaplıyor aynı zamanda bir şeyler yazarak kelime hafızası genişliyor aynı şekilde okuyoruz vesaire yani kaygın olmasın her türlü paranı yatırırlar

0

evet 50 lira çektim bu siteden bankaya aktardım ve dün harcamaya başladım. buradan ilk paramla gittim yemek yedim :)