0

sorumani sitesi ben başladığım zamanlarda evet ödemeyi yine 3 iş günü içinde yapmıyordu ama yine de bir hafta içinde ödemelerimi yatırdı sorunsuz bir şekilde ama en son ödeme de tam iki buçuk ay beklemek zorunda kaldım ödeme yapmadılar ve hiçbir şekilde de cevap vermediler şimdi yine geçen hafta ödeme talebinde bulundum ve hafta bitti ödemem yatırılmadı iptal ettim yeniden bulundum bu dört gündür yeniden ödeme yapmıyorlar zaten bir bahaneleri de yoktur ki çünkü sorumani sitesi hiçbir yazara cevap vermiyor ne sorumani sayfasında neden maillerden aslında ben kendime kızıyorum 2,5 ay bir ödemeyi beklerken neden yine siteye katılıp o kadar emek verdim ben ona kızıyorum kendime kızıyorum çünkü yine parayı yatırmıyorlar ve hiçbir şekilde mesajlarıma da cevap vermiyorlar sorumani sitesi artık çökmek üzere diyebilirim yani gerçekten çünkü hiç yazarlarla ilgilenmiyor hiç yazarların görüşlerini dikkate almıyorlar zaten sorumani sitesine şu anda katılanların birçoğu yeni üyeler de eğer böyle devam ederse bu yeni üyeler daha başlamadan da artık girmeyecekler çünkü bundan sonra artık sorumaniye girmek için iki kere düşünmek gerekir çünkü gerçekten çok geç ödeme yapıyorlar artık.

0

25 lirayı bir kez aldım. insan mutlu oluyor ya. çok bir para değil ama olsun emekleriniz umutlarınız boşa gitmiyor. 25 lira 6 kuruş ödeme talebim olmuştu tam miktarda yatırdılar. kuruştan bile kısmadılar. sağlam site. ben seviyorum burayı

1

yedi kez ödeme eşiğine geldim ve yedi kez ödeme aldım. süre uzaması dışında bir sorunla karşılaşmadım. tabi cevaplarımız inceleniyor. parayı hakedip haketmediğimize göre bazen kazançlarımız düşüyor, soru veya cevaplarımız silindiğinde. bu da sitenin denetimi için gerekli bir sistem. bu zamana kadar sorun yaşamadım, bundan sonra da yaşamayacağım güvenini veriyor bu durum ister istemez. o nedenle fırsat buldukça kazancımı artırmaya ve yazmaya devam.

0

evet bu site eğer kurallara uyduysanız hiç bir sorun çıkarmıyor.paranızı incelemeden sonra hemen yatırıyor.ben 7-8 kez ödeme aldım.memnunum yani.

0

benim sorumaniye ilk gelişim açıkcası burda siteye abone olmuş ve cevapladıkları sorulardan zevk alan üyeleri görünce paralarının yattığını düşündüm açıkcası bakalım sitenin amacını bir türlü çözemesemde sorumani ye güvenmek içimden geliyor ve ellerim klavyeye istemeden de olsa gidiyor ve soru cevaplamaktan hoşnut kalıyorum

0

ben burada çok uzun süre kalmadım yani buraya geleli kısa bir zaman oldu bu süre zarfında böyle bahanelerle hiç karşılaşmadım. kendileri güvenilir. site de bir o kadar güzel. ben herkese tavsiye ediyorum. para da çektim bir sorun olmadı. sizler de güvenebilirsiniz.

0

yatıracağını düşünüyorum gayet güvenilir sistemi iyi olan bir site zaten iban falan istiyor iban üzerinden yatırıyorlar o yüzden bence yatırırlar

0

defalarca odeme talebinde bulundum. ve defalarcs odememi aldim. zaten bahane uretseydi bircok kisi burada olmazdi

0

ben daha ödeme seviyesine gelmedim. gelmeyi büyük bir hevesle bekliyorum. ama böyle bir site ödeme yapıyordur diye düşünüyorum. gerçekten çok başarılı bir sistem. başarılarının devamını diliyorum. inşallah bizlere uzun yıllar boyunca para kazandırır.

0

henüz 25 tl yapamadigim için alamadım o yüzden yorum yapamayacağım ama vereceğini düşünüyorum.

0

bende yeni katilanlardanim umarim yatiriordur bilmioruz daha deneme asamasindayiz

0

bende daha çekmedim ama yatırırlar diye düşünüyorum. güvenilir bir site belli.

0

evet yatirdi... besinci odeme talebinde bulundum hatta. hep ertesi gun yatti ama bu sefer bu gun 3. gun. bakalim araya haftasonu girmez de bugun yatirirlarsa cok guzel olur

0

ben de ödeme aldım ve hiç sorun yaşamadım. en başta ben de tereddütte kalıyordum. yatırırlar mı yoksa sorun mu yaşarım diye ama denedim kendim gördüm ilk ödemeden sonra insan daha çok bağlanıyor buraya.

0

ilk defa bugün yattı hesabıma allah'a şükür bir sıkıntı yaşamadım diğer birçok site gibi değil yani onu benim gözümde kanıtlamış oldu . çok şüphem vardı özellikle bazı sitelerden kazık yiyince ama kalmadi şuan içimde hiç bir şüphe .

0

evet sorumani hiç bir bahane bulmadan tam dört kere ödememi sıkıntısız bir şekilde yaptı

0

sorumaniye yeni katıldım. para çekme seviyesine daha gelmediğim için bir şey demek doğru değil