1

toplam aldığım ödeme 175 lira. daha 2019 da hiç ödeme alamadım çünkü hiç yazmıyorum. 2019'un ilk siftahını yapmak için biraz çaba sarfedecem bakalım bu aralar. umarım sorumani'de destek çıkar da bir ödeme daha alırım.

0

ben henüz para kazanamadım emek veriyorum saatlerimi harcıyorum güzel ve doğru yorum yapmak için gereksiz yorumlamalar yapmadan uğraşıyorum karşılığını çaba sarfettiğim sürece de alacağımı düşünüyorum

0

benim bildiğim kadarı ile sorumani sitesi çoğu kişilere milyar ve milyonlarca türk lirası kazandırmış durumda. benim kazancımı soracak iseniz bugüne kadar sormalı sitesinden toplamda 50 türk lirası aldım işte ödemeleri gününde ve verdiği sözleri tutup zamanında yapıyorlar. hafta ortaları pek aktif olamıyorum ama hafta sonları internet olduğu için aktif olmaya çalışıyorum. çoğu arkadaşın dediği gibi hayatın telaşesi uğraşıp zaman kaybediyorum ama artık çok aktif olacağım bakalım zaman ne gösterirse.

0

sorumani isimli siteden bugüne kadar 170 liraya yakın para kazandım sitemizi çok seviyoruz allah razı olsun sahiplerinden.

1

şimdiye kadar 25.50 tl aldım. pek aktif olamıyorum. ama hafta sonu baya aktif oluyorum. inşallah yeni etkinlikler ile daha da kazanırız.

0

bana bugüne kadar 280 tl civarı bir para kazandım. ama bu üyelikten değil. banlanan bir hesabım var. onla birlikte. daha fazla uğraşsaydım eğer daha fazla kazanırdım aslında. ama işte gel gelelim günlük hayat telaşelerinden dolayı fazla aktif olamıyorum. bu ay sonuna kadar daha fazla aktif olmaya çalışıp daha fazla kazanç sağlamam gerekiyor. bakalım. kısmet