0

az beklenti çok huzur içerisinde olunarak yaşanmalıdır. çünkü insan sahip olamadığınız delisi, olduğunun ise nankörüdür.

1

mutlu olmak mı istiyorsun en zor anlarda bile inadına gülümse :)

0

çok fazla beklenti olmadan ve kıskançlık haset gibi duygulardan arınıp yaşayarak

0

mutlu olabilmek için gulumsemek ihmal edilmemeli yeniliklere açık olunmalı

0

utandığın gibi sevdiklerinle uyanmak güze bi kahvaltı yapmak sonrasında kahveyle kitap okumak gezmek pek mutlu etmez beni annemle sohpet etmek hayvanlarla oynamak öğlen uykusuna yatmak yemek yapmak annenle akşam aileyce yemek yemek sorunsuz

0

insan öncelikle mutlu olmak için kalbinin götürdüğü yere gitmeli insanların ne dediğine aldırmadan kalbinin istediğini yapmalı

0

ne kadar zor olsa da kendimize mutlaka zaman ayırmalıyız. her fırsatta dışarıda ya da farklı mekanlarda vakit geçirmeli, dinlenmeye vakit ayırmalı, çocuğumuz varsa onunla kaliteli zaman geçirmeliyiz. yeni şeyler denemekten korkmamalı ve en az bir tane hobi edinmeliyiz. gerektiğinde hayır diyebilmeli, başkalarını mutlu etmek için kendimizden sürekli fedakarlık etmemeliyiz.

1

daha çok para kazanmalıve yaptığı işten mutlu olmalıdır.

0

sevdiğiniz işle uğraşmayı deneyin. daha sonra sevmedigimiz bir şeye hayır demeyi öğrenmeliyiz. hayatın güzel yanlarını görmeye çalışmalıyız. evet şuan çok derdim var ben daha ömrümde mutlu olamam gibi kendimize üzülen yanımızı rafa kaldırmamız gerekiyor. şuan sıkıntılıyım ama geçecek bu diye kendimizi desteklememiz gerekir. sevdigimiz arkadaslarımız , eş, dost ne varsa onlarla sohbet eşliğinde icilen bir kahve bile gün içinde bizi mutlu yapabilir,hayatımiza daha güzel odaklanmamızı sağlar.

0

bir iş ,bir uğraş edinmeli insan işi yoksa hobi edinmeli meslek kursları falan

0

bence günlük yaşantıda mutlu olabilmek için sevdiğin insanla ve ailenle huzurlu olarak konuşmak gerekir. enerji depolamak önemlidir. tabi kızlar içinde alışveriş kaçınılmazdır.

0

optimist olunmalı ,insanlara iyilik edilmeli,yardım edilmeli,hayır işleri yapılmalı,motel bozucu durumlardan uzak durulmalıdır,kendimizi başkaları yerine koyup düşünebilmeli ve ona göre hareket edilmelidir.bu şekilde davrandığını zsa dünya daha yaşanılası yer haline gelir ve mutluluk artar.

0

günlük hayatta mutlu olmak için öncelikle geçmişten kalmış bütün kötü ve seni uzun düşüncelere sürükleyen şeylerden kurtulman gerekmektedir. sonrasında bugüne odaklanıp anı yaşamalısın. işte o zaman ki an en mutlu ve en kaliteli vakittir senin için.

0

olaylara pozitif yaklaşmalı, küçük şeylerin tadını çıkarmayı bilmelisin. içtiğin bir kahve, okuduğun güzel bir kitap mutlu ediyorsa seni, ne güzel. dramadan, dedikodun kaçınmak yardımcı olur. sevdiğin işi yaparsan, etrafın sevdiğin insanlarla çevrili olursa senden mutlusu olmaz.

0

tüm yapılanlardan önce imsan bir nefes alıp verdiğinim farkına varmalıdır cidden öyle zamanlar oluyorki insanlar kendilerini kaybediyor farkındalıklarını yok ediyor. bu sebeble insan önce kendinin bir farkımda olmalı şu nefes alıp vermenin önemini kavrayabilmeli yani olaya en içten başlanmalı daha sonra yavaş yavaş dışarı çıkmalı yakınlarının çevresinin farkına varmalı toplum bilincine erişmeli. dünyayı dinlemeli görmeli duymalı yaşamın şifresini bulmaya bir adım daha yaklaşmalı. sonuç olarak farkındalığını artırmalı. bazen görüyoruz ki neyi neden yaptıklarını artık sorgulamadan yapıyor bir çok insan ne yaptığının farkında bile olmuyor ne acı.

0

sanırım asla yapmadığım ve pişman olduğum iş yapılmalı. niçin yaşadığımızı ne için nefes alıp verdiğimizi belirlemeliyiz.

0

güzel beslenmeli,sevdiğin işi yapmalı ve sevdiğin insanlarla olmalısın .

0

strese girilmeden olumlu düşünülmeli ve evrene olumlu mesajlar verilmelidir.

0

gün içinde kendini ait hissettiğin yerlerde bulunmalısın. çevren seni zaman zaman sıkabilir onlardan uzaklaşmayı biraz kafanı dinlemeyi düşünmelisin. yanlış insanlarla vakit kaybetme. seni gerçekten seven, onun yanında kendini mutlu hissettiğin kişilerle vakit geçir.

0

mutlu olmak bizlerin elinde ama işte bazende öle olmuyor insanın modeli bozulduğunda mutluluğu düşünemiyorum bile kafaya takmaya kim herşeyi akışına bırakalım mutlu olmaya gülmeye bakalım diyoruz ama olede olmuyor bazen. ama insan kafasına birşey takmazsa vurdum duymaz olursa ya hayat işte boş ver gülmeye bak derse bazende başarabilir çünkü hayat çok güzel ama insanlar acımasız insanlar nankör diyorlar ya hayat acimasz bence hayat acimasz değil hayatı acimasz yapan insanlar dir hayata suç buluyorlar rabbim ne güzel güzellik verms sen daha ne istiyorsun ama ben anne olduktan sonra bebeğime çok mutluyum binlerce kez şükürler olsun rabbime allah olmayanlara nasip etsin inşallah günlük hayatımda bebeğime oyun oynayarak ya mutlu olabiliyorum. onun o gülüşünü beni çok mutlu ediyor yürümeyi yeni öğrendi yürüyerek gülmesi anne demesi ona baktığımda ben zaten dünyanın en mutlu insanı oluyorum insanın evladı olunca ona bakınca onunla oynayinca ona işte bu mutluluk yetiylrda artıyorsa :)