0

evet tabiki var, her insanın vardır diye düşünüyorum. insanoğlu hayvanlara değer veriyor insanlara da elbet değer verir neden vermesin? ailem başta olmak üzere eş dost... değer verdiğiniz insanlar sevildiğini hisseder ve size değer verir. ben bir yakınıma onun mutlu olması için uğraş sergiliyorsam o da bu uğraşın karşılığını değer vererek sağlamlaştırabilir.

2

elbette var zaten hayatımda bana değer veren insanlar olmasa ve kendimi değersiz hissetsem, giderek yalnızlaşır, daha değersiz hissetmeye başlardım ve sonu bunalım depresyon...
dönem dönem böyle düşündüğüm oluyor ama genel anlamda değerli hissettiren çok kişi var etrafımda, ailem, arkadaşlarım. her şeyden önce böyle hissettiğimde kendi değerimi kendime ben hatırlatırım. başka türlü bir hayat çok zor.

1

evet bana karşı verilen değeri ben zaten hissediyorum karşımdaki insanların bana karşı olan tutumlarından ve davranışlarından dolayı bunu hissedebiliyorum. yani anlıyorum açıkcası belli ediyorlar alında belli edilmesi birinin size değer vermesi güzel bir durum aynı şekilde siz de buna karşılık verdiğiniz değeri gösteriyorsunuz. böyle insanlar var hayatımda ve onlar beni mutlu eden güzel insanlar ailem ykson çevrem yakın dostlarım onlar beni için kıymetli eminimki bende onlar için öyleyim çünkü bunu hissediyorum ve biliyorum.